lefteriz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2020 (edited) Καλησπέρα. Έχω το παρακάτω UPS: APC Back-UPS 1400VA700W AVR 230V BX1400U-GR | Line Interactive UPS | Msystems WWW.MSYSTEMS.GR Κατηγορία - Line Interactive UPS - Προϊόν - APC Back-UPS 1400VA700W AVR 230V BX1400U-GR | Msystems Και ξαφνικά άρχισε να σφυρίζει και το Led για replace battery είναι κόκκινο. Δε θυμάμαι πότε το αγόρασα πρέπει να κοιτάξω, το έχω κάτι χρόνια.. αυτό βλέπω φοράει: Battery Type: Maintenance-free, sealed lead-acid battery, leak proofBattery Size: 12 volt, 7.2 Ah x 2 Ποιες μπαταρίες προτείνετε να πάρω; Να είναι της APC;; Τέλος, δε γίνεται να απενεργοποιήσω το σφύριγμα τουλάχιστον μέχρι να έρθουν οι καινούριες;; Το κλείνω τελείως, και όταν το ανοίγω ξανά σφύριγμα.. Προς το παρόν το έβγαλα εκτός τελείως. Ίσως απ το πρόγραμμα της APC; δεν το έχω συνδεδεμένο με USB Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 6, 2020 από lefteriz Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 6, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2020 Μια απο αυτες τις 2, να μετρησεις διαστασεις Μπαταρια Μολυβδου Hitachi CSB GP1272 F2 12v 7.2Ah F1 WWW.BATTERIES.GR Μπαταρια Μολυβδου Hitachi CSB GP1272 F2 12v 7.2Ah 7ah γενικης χρησης μπαταρια ιδανικη για χρηση σε Αναμεταδότες, Ηλεκτρικές Σκούπες / Σκουπάκια, Συστήματα Ασφαλείας, Συστήματα Φωτισμού... Μπαταρια Μολυβδου Hitachi CSB HR1234W 12v 9ah WWW.BATTERIES.GR Μπαταρια Μολυβδου Hitachi CSB HR1234W 12v 9ah ειδικά κατασκευασμένη για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων, με μεγάλη απόδοση στην εκφόρτιση τελεια επιλογη για Hobbies, Αναμεταδότες... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούλιος 7, 2020 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 Μια που οι 7-7,2-9Ah μπαταρίες είναι ουσιαστικά ίδιες στο μέγεθος(εκτός από καμιά περίεργη περίπτωση, ένα τσεκ δεν βλάπτει), θα πήγαινα στις 9 όπως κι έκανα για το 1 δικό μου που είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο. Τις είχα πάρει σε πολύ μικρή διαφορά από τις 7,2 οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ. Δεν θυμάμαι καθόλου τιμή και μάρκα βέβαια... Απλώς να ξέρεις πως είναι λίγο μπελαλίδικο στην αλλαγή, αλλά όχι τίποτα δύσκολο. Αν θυμάμαι καλά, μπορείς να το απενεργοποιήσεις από το powerchute, αλλά δεν το έχω πλέον στον υπολογιστή. Αν το θυμηθώ να το τσεκάρω στο σπίτι, θα ενημερώσω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 7, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 Και εγω 9ρες παιρνω, εξαρταται το φορτιο που εχει ο καθενας Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούλιος 7, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μόλις έβαλα 2 x 9Ah τελικά , φορτίζει κανονικά τώρα, και από αύριο θα το συνδέσω και με τον υπολογιστή.. Ναι, εύκολη η εγκατάσταση σχετικά, λίγο μπελάς να ανοίξει αλλα οκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Ιούλιος 13, 2020 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2020 (edited) Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Σε Apc smt750 (χωρις το smart connect). Το οποιο παιρνει μια τετοια Η μπαταρια πανω δεν λεει τπτ σχετικα με volt, Ah κτλ. Στο site της apc λεει volt-hour-amp capacity στο ups 146, στης μπαταριας που προτεινει 168. Μπορω να βαλω αλλη καλης ποιοτητας εκτος απο την official; edit: Οι διαστασεις των hitachi απο οτι βλεπω πρεπει να ειναι ενταξει και απο οτι βλεπω ολες οι μπαταριες αυτες ειναι 12v. Τις παιρνω, τις βαζω και αν δεν κανει εκρηξη ειμαι λογικα ενταξει; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 13, 2020 από god Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 13, 2020 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2020 Ετσι φαινεται, παρε ενα τηλεφωνο στο καταστημα με το μοντελο για επιβεβαιωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Νοέμβριος 19, 2023 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2023 Mόλις πριν λίγο, άρχισε και το δικό μου να σφυρίζει και να αναβοσβήνουν και τα δυο LED. Το έκλεισα για μερικά λεπτά, και όταν το άνοιξα, όλα καλά (βέβαια δεν δοκίμασα αν «κρατάει») Για να ετοιμάζομαι για αγορά μπαταριών, η παρακάτω Yuasa, έχει τα ίδια βύσματα και μέγεθος; Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Νοέμβριος 20, 2023 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2023 On 19/11/2023 at 2:32 ΠΜ, το μέλος BASSstarlet έγραψε: Mόλις πριν λίγο, άρχισε και το δικό μου να σφυρίζει και να αναβοσβήνουν και τα δυο LED. Το έκλεισα για μερικά λεπτά, και όταν το άνοιξα, όλα καλά (βέβαια δεν δοκίμασα αν «κρατάει») Για να ετοιμάζομαι για αγορά μπαταριών, η παρακάτω Yuasa, έχει τα ίδια βύσματα και μέγεθος; Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Εν συντομία, ναι. 12V-7Ah, 12V-7,2Ah, 12V-9Ah είναι πανομοιότυπες. Δεν έχω πετύχει καμία διαφορά κι έχουμε αλλάξει πολλές στα εργοστάσια εδώ κι από διάφορες εταιρίες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts