ronin13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2020 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2020 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα αγότασα το ultrabook του τίτλου και βρίσκομαι σε αναζήτηση ενός docking station για να το αξιοποιησω και ως desktop στο σπιτι. Σε μια αναζήτηση στο internet δεν έχω βρει κάποιο docking station να είναι αποδεδειγμένα συμβατό με τον υπολογιστή. Έχει κάποιος κάτι υπόψη του; Θα με ενδιέφερε κάτι να δίνει αρκετό ρεύμα για το λαπτοπ (65W θέλει), με θύρα ethernet, εξόδους για δύο 4Κ οθόνες και card reader.
jax7480 Ιούλιος 4, 2020 #2 Ιούλιος 4, 2020 Η Lenovo στο site της δεν δειχνει τι ειναι συμβατο με το μηχάνημα; 1
salde Ιούλιος 4, 2020 #3 Ιούλιος 4, 2020 31 minutes ago, jax7480 said: Η Lenovo στο site της δεν δειχνει τι ειναι συμβατο με το μηχάνημα; καλή ερώτηση, όχι ικανοποιητικά με μια γρήγορη ματιά. Κάτι γράφουν στο reddit, αλλά αυτά λογικά τα έχει ήδη διαβάσει ο ronin.
ronin13 Ιούλιος 4, 2020 Author #4 Ιούλιος 4, 2020 3 hours ago, jax7480 said: Η Lenovo στο site της δεν δειχνει τι ειναι συμβατο με το μηχάνημα; Δε γράφουν τίποτα για το δικό μου μηχανημα. Έψαξα στα χαρακτηριστικά των docking stations της Lenovo ξεχωριστα, αλλά δεν βρήκα κάποιο συμβατό. Επίσης, ενώ στα forums οι εκπρόσωποι της Lenovo προτείνουν το Thinkpad Thunderbolt 3 Dock Gen 2, στα χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν αναφέρεται συμβατότητα με τον υπολογιστή μου, και κάποιοι χρήστες αναφέρουν προβλήματα με τη φόρτιση.
ronin13 Ιούλιος 16, 2020 Author #5 Ιούλιος 16, 2020 Update: Κατόπιν τηλεφωνικης επικοινωνίας μου με τη Lenovo μου είπαν πως το παρακάτω είναι απόλυτα συμβατό, αλλά δεν το δηλώνουν πουθενά στο site, γιατί δεν έχει πάρει πιστοποίηση ακόμα. ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Dock WWW.E-LENOVO.GR ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Dock - Η βάση Thinkpad Thunderbolt 3 είναι... 1
salde Ιούλιος 16, 2020 #6 Ιούλιος 16, 2020 σωστή επιλογή η απευθείας επικοινωνία. Ακριβό δεν είναι αυτό; Κάτι άλλα που έγραφαν στο reddit δεν σου κάνουν; Ακόμα κι αν δεν έχουν πιστοποιημένη συμβατότητα.
ronin13 Ιούλιος 16, 2020 Author #7 Ιούλιος 16, 2020 Όσα έχουν αναφερθεί στο reddit ή το forum της Lenovo είτε δεν καλύπτουν τις ανάγκες μου, είτε είναι ακριβότερα. Οπότε μάλλον θα πάω κατα κει.... 1
Recommended Posts