vellamos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2020 καλησπερα, εχω ενα piaggio ape 50 και θελω να το κανω απο 3-τροχο 4-τροχο και ηλεκτρικο. θα μπορω να κυκλωφορησω νομιμα η θα ειμαι παρονομος? εχω διαφορικο για πισω και επισειςμπορω να φτιαξω και το μπροστινο συστημα για να εχω 4 αντι 3 ροδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 3, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2020 Γιατι δε ρωτας στο Υ.ΜΕ.? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 3, 2020 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος vellamos έγραψε: καλησπερα, εχω ενα piaggio ape 50 και θελω να το κανω απο 3-τροχο 4-τροχο και ηλεκτρικο. θα μπορω να κυκλωφορησω νομιμα η θα ειμαι παρονομος? εχω διαφορικο για πισω και επισειςμπορω να φτιαξω και το μπροστινο συστημα για να εχω 4 αντι 3 ροδες Αν κόψεις μια ρόδα στο αυ/το, το κάνεις τριτροχο και ηλεκτρικό θα είσαι νόμιμος; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Ιούλιος 3, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2020 Φίλε αν θυμάμαι καλά ότι μετατροπή και να κάνεις πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ και να έχει χαρτί μηχανολόγου για ασφάλεια. Θεωρητικά λοιπόν αν περνάει ΚΤΕΟ μάλλον μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Ιούλιος 4, 2020 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2020 On 3/7/2020 at 6:55 ΜΜ, το μέλος vellamos έγραψε: καλησπερα, εχω ενα piaggio ape 50 και θελω να το κανω απο 3-τροχο 4-τροχο και ηλεκτρικο. θα μπορω να κυκλωφορησω νομιμα η θα ειμαι παρονομος? εχω διαφορικο για πισω και επισειςμπορω να φτιαξω και το μπροστινο συστημα για να εχω 4 αντι 3 ροδες Όνειρα θερινής νυκτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιούλιος 4, 2020 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2020 (edited) Στην Ελλαδα απαγορευεται οποιαδηποτε μετατροπη σε οχημα περαν των οριων του κατασκευαστη. Επισης οτι μετατροπη γινει μεσα στα ορια του κατασκευαστη αυτη πρεπει να γινει απο την αναλογη επισιμη και νομιμη ειδικοτητα τεχνικου με χαρτια πιστοποιησεις κλπ. Το αποτελεσμα αυτων που θες να κανεις εσυ αποτελει κατασκευη ΑΛΛΟΥ οχηματος σε συγκριση με το αρχικο, ουτε καν "μετατροπη" οπως αυτη εννοειται στην Ελλαδα. Οσον αφορα την μετατροπη μονο του κινητηρα σε ηλεκτρικο, δες για παραδειγμα τι ισχυει στην Γαλλια : Σε άμεση ισχύ η νομοθεσία για τη μαζική μετατροπή των συμβατικών οχημάτων στη Γαλλία σε ηλεκτρικά, ποια είναι τα επιλέξιμα οχήματα και ποια είναι η διαδικασία; WWW.FUTUREMOBILITY.GR Η υπουργική απόφαση που θέσπισε το κανονιστικό πλαίσιο για τη μετατροπή των οχημάτων με θερμικό κινητήρα σε ηλεκτρικά, δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημε... Κατι παρομοιο θα ισχυσει και στην Ελλαδα καποια στιγμη... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 4, 2020 από KTM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 5, 2020 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2020 Στο παρελθόν γινόταν 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellamos Ιούλιος 5, 2020 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2020 (edited) οσο για τα χαρτια μιας και δουλευω σε μηχανουργειο δεν θα ειναι προβλημα. οσο για το κτεο κραταω μια επιφυλαξη On 3/7/2020 at 9:34 ΜΜ, το μέλος Lakisss έγραψε: Αν κόψεις μια ρόδα στο αυ/το, το κάνεις τριτροχο και ηλεκτρικό θα είσαι νόμιμος; εχω δει αυτοκινητα (εσεις απο αθηνα περισσοτερα) 1000+ αλογα και "νομιμα" οποτε ισως καπου στην ελλαδα υπαρχει και αυτο που περιγραφεις επισεις τα 50-αρια δεν περνανε κτεο Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 5, 2020 από vellamos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 5, 2020 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2020 πριν 20 λεπτά, το μέλος vellamos έγραψε: οσο για τα χαρτια μιας και δουλευω σε μηχανουργειο δεν θα ειναι προβλημα. Αν είναι έτσι βουρ. Βάλε και ένα μοτέρ από cr250 για έξτρα δύναμη, μονοκύλινδρο πάντα για να μην χαλάσεις τον χαρακτήρα του piaggio. Αν σε σταματήσουν πες τους ότι στην Αθήνα κυκλοφορούν όλοι παράνομα, εμένα θα γράψετε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 6, 2020 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2020 On 5/7/2020 at 9:46 ΠΜ, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Στο παρελθόν γινόταν Το οτι υπαρχει, δε σημαινει οτι ειναι και νομιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 6, 2020 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2020 2 hours ago, slalom said: Το οτι υπαρχει, δε σημαινει οτι ειναι και νομιμο Κι αν βγει νόμιμο, δε σημαίνει ότι είναι ηθικό κατά το παλιά μας ρητά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 6, 2020 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2020 Κοιτα μπορει να ηταν τρικυκλο στην αδεια, βγαινανε αυτες οι BMW, 2 σωστές κυκλοφορούν ανάμεσά μας! - Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW WWW.BMWRIDERS.GR Είναι κουκλάρα, είναι μπαργούμαν σε κεντρική σκηνή της Αθήνας, κυκλοφορεί με BMW του 1951 με καλάθι και γράφει για την Λέσχη μας : Οι άλλοι όπως βαδίζουν και μεις ανάποδα έλεγε το τραγούδι,το πε και το... ΑΚΥΡΟ, το συγκεκριμενο υπαρχει Αυτό είναι το πιο στυλάτο τρίκυκλο BMW που είδαμε ποτέ - MOTO GR.ASKMEN.COM Ένα «καλάθι» αληθινό έργο τέχνης. “Εκτελούνται Μεταφοραί” - Χανιώτικα Νέα WWW.HANIOTIKA-NEA.GR Η κατηγορία των τρικύκλων, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής μηχανουργίας. Γνωστά και ως φουρκόνια, από την ιταλική λέξη (furgone) που σημαίνει σκευοφόρος. Αυτά τα επαγγελματικά οχήματα, τα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts