Myralis Μάϊος 1, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Giwrgo_cupra καποιο αλλο πιο ευκολο ψυγείο δεν υπάρχει? Για αυτο που λες θα πέσει πολυ ψαξιμο.... Περίπου τι διαστάσεις χρειάζομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 1, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 ΑΑΑ!!!!!! Μόλις είδα οτι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έιναι ...φορτηγό!!!! Δεν θα είναι λιγο μεγ/αλο? κάτι απο seicento - cinquecento δεν κάνει? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Μάϊος 1, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από mitsosoft [Σήμερα, στις 16:54] Σχετικά με την αντλία να την βάλω στο κάτω μέρος του stacker που έχει αρκετό χώρο, υπάρχει κανενά πρόβλημα αν την βάλω εκεί η θέλει να είναι πιο ψιλά; το κουτι του nikolito Δεν ειχε ΚΑΜΙΑ διαφορα ουτε ε μικρους σωληνες ουτε με την τοποθετιση του rad οριζοντια απο πανω και κραταει 110W full στους 44-45 24/7 εναν Barton 220χ11 σε μενα το ιδιο κιτ 147W idle ειχε 50 243χ11 xp-m μετρημενα με sensor διπλα στο core και με 1 fan Γενικα καλο ειναι να εχουν οσο το δυνατο μικροτερη αποσταση οι σωληνες αλλα αυτο το BW με εχει τρελλανει τελειως Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 1, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Ρε συ Myrali οχι το κυριο ψυγειο μπροστα ρε .Το ψυγειακι που σου λεω εγω ειναι του καλοριφερ νομιζω(αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος...)και εχει μηκος περιπου δυο 12αρηδες ανεμιστηρες γιατι ουτως η αλλους τοσους παιρνει κατα μηκος...Οπως σου ξαναειπα αυτο το ψυγειο μπορουν να στο στειλουν και τα παιδια του φορουμ,αλλα αν δεν θες να ψαξεις πολυ μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιδηποτε ψυγειο θες εσυ απλα αυτο ειναι δοκιμασμενο απο την πλειοψηφια και ειναι αρκετα καλο... Μην παρεις και βαλεις ρε κανα intercooler απο evo:worship: καταλαβες τι ψυγειο σου λεω?!Και κοιτα και λιγο στις αγγελιες μπορει να βρεισ κατι http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9205&highlight=tranzit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 1, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Το έψαξα μετά το θέμα και το κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ!!!, δεν θα ξαναερωτήσω για υδρόψυξη μέχρι να εχω καμιά 200-300 ευρω για να την υλοποιήσω... Αλλα γιατί όχι από evo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolito Μάϊος 1, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Myralis [Σήμερα, στις 17:44] Αλλα γιατί όχι από evo? lol Καλυτερα απο ferrari θα σου κοστισει φθηνοτερα(μεταχειρισμενο παντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάϊος 1, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Μόλις τελείωσα αλλά δυστηχώς ενώ παίζουν όλα κανονικά το block εχει μια πάρα πολύ μικρή διαρροή η οποία δεν έιναι στον σωλήνα που έβαλα αλλά εκει που βιδώνεις μάλλον στο πλεξι, χάνει ίσα ίσα και πρέπει να περάσουν 2-3 λεπτά και αν βάλεις το χέρι σου επάνω το καταλαβαίνεις.Τι στο καλό κάνω τώρα; καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Μάϊος 1, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Σφιξε τις βιδες εχει τσιμοθχα απο κατω και ειναι χλομο να χανει αν σφιξει σωσταΓια να εισαι 100% σιγουρς απο που χανει βαλε στο plexy και στα rakor εφημεριδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάϊος 1, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Όλες οι βίδες είναι σφυγμένες. Όταν είναι κλειστό το Pc τότε δεν χάνει καθόλου το άφησα κανα 15λεπτο. Όταν το ανοίγεις τότε μετά απο 2-3 λεπτά γίνεται αντιλιπτό αν βάλεις το δάκτυλο πάνω στην βάση που βιδώνει ο σωλήνας. Τώρα έχω βάλει γύρω απο την βάση λίγη μονοτική ταινία (δεν βρήκα τίποτα άλλο) και απο ότι δείχνει στα 5-6 λεπτά δεν έχει χάσει ακόμα αν και δεν το πολυεμπιστέυομαι Καμιά ιδέα πως να σταματήσω την διαρροή; επειδή δεν λέει να το ξηλώνω και πάλι όλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Μάϊος 1, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Βαλε εφημεριδα να δεις απο που και εαν χανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolito Μάϊος 1, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Καλα ρε φιλε απο που ακριβως χανει διπλα απο τα ρακορ???εκτος αυτου δεν διαβασες οτι πρεπει να τιν στησεις μερικες ωρες εξω απο το κουτι πριν τη βαλεις για να ελεγξεις για διαρροες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάϊος 1, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Για να μην γίνει καμία στραβή το ξήλωσα απο το Pc και θα το δοκιμάσω άυριο με κανα μετασχηματιστή αν και κατά 99% έχω ήδη εντοπίσει απο που χάνει (δείτε την φωτό) αλλά άυριο θα σιγουρευτώ 100%. Καμιά ιδέα για το πως θα σταματίσει η διαρροή; Σκέυτηκα να το καλύψω γύρω γύρω κόλα με θερμοπίστολο, θα κάνει δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 2, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 γυρνα το πισω και παρε αλλο μαλλον προκειται για ελλατωματικο block.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 2, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από mitsosoft [Σήμερα, στις 02:36] Για να μην γίνει καμία στραβή το ξήλωσα απο το Pc και θα το δοκιμάσω άυριο με κανα μετασχηματιστή αν και κατά 99% έχω ήδη εντοπίσει απο που χάνει (δείτε την φωτό) αλλά άυριο θα σιγουρευτώ 100%. Καμιά ιδέα για το πως θα σταματίσει η διαρροή; Σκέυτηκα να το καλύψω γύρω γύρω κόλα με θερμοπίστολο, θα κάνει δουλειά; τεφτλον δοκιμασε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolito Μάϊος 2, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Πηγαινε σε 1 χρωματοπωλειο αυτοκινητων και παρε το ρακορ μαζι η σε 1 μαγαζι που πουλαει ρακορ και ζητα τα ειδικα λαστιχακια(τσιμουχες) που υπαρχουν για τα ρακορ και βαλ'το μαζι με ταινια τεφλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolito Μάϊος 2, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αν ειναι καινουριο καλυτερα κανε αυτο που σου λεει ο amartolos δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που σου συμβαινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 2, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από nikolito Αν ειναι καινουριο καλυτερα κανε αυτο που σου λεει ο amartolos δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που σου συμβαινει. Συμφωνώ και εγώ. Μάλλον "αστοχία υλικού ". Δεν εξηγείται διαρροή από το σημείο που την εντόπισες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Μάϊος 2, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Χρησιμοποιησε λιγο τεφλον(το βρισκεις παντου στα υδραυλικα).Τυλιξε 2-3 βολτεες το σπειρωμα του ρακορ και τελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 2, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Σε έτοιμο kit που είναι για νέους στην υδρόψυξη να χρησιμοποιήσει τεφλόν; Να το πας πίσω, δεν είσαι υποχρεωμένος να καταφύγεις σε τέτοιες λύσεις (όχι ότι θα έχεις πρόβλημα αν βάλεις τεφλόν). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάϊος 2, 2005 Author #40 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Δυστηχώς το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο ψιλοραγισμα που έχει το πλεξι εκεί που βιδώνει, αν βάλεις λίγο το νύχι καταλαβαίνεις ότι είναι ράγισμα. Απο αυτήν την μεριά είναι που ρουφάει και όταν το ανοίγεις βλέπεις το υγρό να ανεβαίνει σιγά σιγά απο τις βόλτες και ίσα ίσα να φέυγει απο εκεί. Τώρα σκεφτηκα ότι αν άλλαζα την ροή και απο αυτή την μεριά έβαζα υγρό (αντί να ρούφαγε) ίσως και να γινόταν τίποτα, επειδή αν το έχω κλειστό (οπότε δεν ρουφάει απο εκεί) απο εκείνο το σημείο δεν βγάζει απολύτος τίποτα (δεν έβγαλε τίποτα για 9 ώρες απο χθες), αλλά και πάλι θα είναι επίφοβο. Δεν ξέρω κατα πόσο θα βοήθήσει το τεφλόν γιατί η διαρροή δεν οφείλεται σε μη καλή επαφή αλλά σε κάποιο ράγισμα. Κάποιο άλλο block είναι συμβατο με το bigwater (όσον αφορά την διάμετρο των σωλήνων); Αν του έβαζα κόλα με θερμοπίστολο; Αν το γυρίσω δεν ξέρω κατα πόσο θα το δεχτούνε, επειδή και κομμένους σωλήνες έχει και κάποια σημαδάκια απο πένσα που προσπαθούσα να τα σφήξω όλα αλλά και ειμαί σχεδόν σίγουρος ότι θα μου πούνε ότι εγώ το έκανα το ράγισμα απο κάποιο σφύξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.