nickthegreek Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2005 Κύριοιεδώ και 2 μέρες το pc καθυστερεί να μου βγάλει την οθόνη που επιλέγω τους χρήστες όταν ανοίγει. Έχω κάνει system restore αλλά πάλι τίποτα. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα. Format, όλα τα άλλα είναι ημίμετρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Απρίλιος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Τελικά όμως βρήκες από που προερχόταν το πρόβλημα? Μήπως από κάποιο πρόγραμμα που έκανα εγκατάσταση? Αλλά όπως είπα έκανα system restore και τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Απρίλιος 30, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Α και κάτι άλλο από τότε ... όταν ανοίγω το pc και πάω στο windows update μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω τα windows σαν λειτουργικό!!! Τι μπορεί να συμβαίνει. Ποιος κάνει τώρα format:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 low level format και παλι εγκατασταση των windows!το ιδιο προβλημα ειχα και εγω φιλε και μονο ετσι λυθηκε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Απρίλιος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Δοκιμασε να εγκαταστησεις απλως τα windows πανω στο παλιο σου φακελο χωρις να κανεις format ολο τον δισκο αμα βαριεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Απρίλιος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 winaso registry cleaner and system optimizer , μαγεία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Απρίλιος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Kαι εγώ σε ένα φίλο που είχε το ίδιο πρόβλημα (μιλάμε έφτιαχνε καφέ φόραγε μπιζάμες και μετά άνοιγε) κάναμε format και όλα μέλι γάλα. Δοκίμασε να κάνεις αντιγραφή και ένα DVD και θα δείς ότι και εκεί θα καθηστερεί πάρα πολύ.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 αμα δεν θες να φορμαρεις απευθειας παντως....τρεξε μια ταNorton WindoctorRegistry mechanic 4,0Diskeeper defragmentΚαι microsoft bootvis...αν μη τι αλλο θα δεις βελτιωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.