Jump to content

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.....

SirGeorge

Recommended Posts

........από εγγραφή και αντιγραφή ταινιών σε DVD θα ήθελα να ρωτήσω ποιο πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω έτσι ώστε να μετατρέψω κάποιες ταινίες που έχω σε DVD σε αρχεία τα οποία να μπορούν να αναπαραχθούν από τον Media Player. Επίσης τα αρχεία δεν θα πρέπει να είναι και πολύ μεγάλα (δηλαδή όσο και η χωρητικότητα του DVD) μια και θα τα έχω αποθηκευμένα τοπικά στον υπολογιστή μου. Συνεπώς θα πρέπει να υπάρξει και κάποιου είδους συμπίεση....

Αρχική απάντηση από SirGeorge

ποιο πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω έτσι ώστε να μετατρέψω κάποιες ταινίες που έχω σε DVD σε αρχεία τα οποία να μπορούν να αναπαραχθούν από τον Media Player.

Καλημέρα

Προφανώς εννοείς ταινίες VHS ή εγγραφές απο Camera. Τη λύση θα στη δώσουν είτε το Winvcr της intervideo ή το Powervcr της cyberlink. Ασφαλώς απαραίτητη προΰπόθεση είναι η ύπαρξη μίας εισόδου video στο μηχάνημά σου. Αν έχει η κάρτα γραφικών σου πάει καλά, αν πάλι όχι αλλά έχεις κάρτα τηλεόρασης τότε γίνεται και μέσω αυτής και μάλιστα με την δική της εφαρμογή (οπότε γλυτώνεις την αγορά των προαναφερομένων προγραμάτων). Αν τέλος δεν κατέχεις όυτε κάρτα τηλεόρασης, είτε αγοράζεις (εφόσον σε ενδιαφέρει και η εγγραφή απο αυτήν) είτε προχωράς για μαραφέτι (βλέπε ενδιάμεσο) που σου δίνει την πολυπόθητη είσοδο Video IN, αναλώνωντας μία USB θύρα.

Αυτό που θέλω είναι μια ταινία που έχω σε DVD να την μετατρέψω σε 1 μόνο αρχείο που θα παίζει από τον Media Player, το Gordian Knot κάνει αυτή τη δουλειά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.