Jump to content

Mεχρι 1400 κυβικα

Alexandros

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Τα Ιαπωνεζικα οντως ειναι αξιοπιστα τουλαχιστον μηχανικα αλλα δεν εχουν αυτο που λεμε "προσωπικοτητα"... γενικα προτιμω τα Ευρωπαικα...

ΚΑπου μεταξυ Φοκους και Κλιο, το νεο Παντα ειναι πολυ ακριβο! Το Yaris ειναι πολυ μικρο...ή τουλαχιστον ετσι δειχνει.

Το C3 το εχω και αυτο στα υποψην!

tasosmos καταρχήν χρόνια πολλά . Έκανα λάθος. Μακριά από τα γερμανικά ήθελα να γράψω. Τα ιαπωνικά είναι τέρατα αξιοπιστίας και έχω την εντύπωση πώς έχουν φθηνά ανταλλακτικά.

Χρονια πολλα σε ολους καταρχας! :T:

Διαπιστωσα οτι το Φοκους απο το 1999 εχει 12!! recalls για δαιφορα προβληματα, φρενα, ροδες που φευγουν στην πορεια, πορτες που πεφτουν και διαφορα αλλα. Αυτο μπορει να σημαινει ειτε οτι ειναι προβληματικο αυτοκινητο ειτε οτι η Ford ενδιαφερεται παρα πολυ για την ασφαλεια :...:

Οπως εχω ξαναπει το θεμα αυτοκινητο ειναι καθαρα τυχη. Εχω μιλησει με απειρο κοσμο και εχω δει σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα προβληματα. Το θεμα ειναι τι θα σου κατσει εσενα.

Επισης μην αρχισεις να ψαχνεις σε φορουμ ελληνικων club αυτοκινητων γιατι η αντικειμενικοτητα ειναι κατι που ΔΕΝ υπαρχει.

Βασικα παρε οτι σου κανει "κλικ" και παντα να κανεις ενα test drive τα υποψηφια προς αγορα αυτοκινητα. Γιατι αλλο μπορει να φαινεται και αλλο να ειναι.

Προσωπικα μου αρεσει πολυ το Clio, αλλα οπως ειπαν και τα παιδια θα αντικατασταθει συντομα. Βεβαια απο την στιγμη που το αγοραζεις μεταχειρω, μην σκεφτεσαι καν την αλλαγη του μοντελου. Επισης παντα λογω προσωπικης αγαπης θα προτεινω το 1.4 Leon, αλλα το κακο ειναι οτι ειναι σαυρα στα 1400 κυβικα(και στα 1600 που το εχω εγω).

Ενα 106 Πεζο θα ηταν καλη αγορα αλλα ειναι σχετικα μικρο, οπως επισης και το focus που αναφερεις, αν και μετα απο αυτα που εχω διαβασει απο τον ea6gka δεν θα επερνα ποτε Ford.

Opel Corsa-Astra(προηγουμενο μοντελο) αν και λογω κακης 3ετους εμπειριας με Opel εγω δεν το προτεινω σαν επιλογη.

Ακριβως γι αυτο προτιμω το φορουμ μας . Καμια αποψη δεν ειναι αντικειμενικη 100% αλλα τουλαχιστον δεν βλεπω κολληματα και υπερβολες εδω περα ;)

Οπως λες ειναι και να σου κατσει λιγο...αλλα ορισμενα μοντελα πραγματικα φαινονται να ειναι προβληματικα σε καποιους τομεις και βλεπεις πολλοι να σου λενε το ιδιο (π.χ παλια με τα φρενα του Passat σχεδον οι 2 στους 3 ελεγαν τα χειροτερα λογια)

Ενα οπελ κορσα του 2000 που ειχε ενας φιλος το οδηγησα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος(δεν ειχε καλη αισθηση στο δρομο, επρεπε να αλλαξεις 3 ταχυτητες για να ξεκολησεις απο την ασφαλτο) αλλα ισως τα νεα ειναι καλυτερα.

Προς το παρον κλεινω προς το Clio 1.4 καθως βρηκα μεταχειρισμενο ενος ετους με 8500 ευρω..και 9000χλμ! (+HIFI) αν και θα ηθελα ενα καπως πιο ευρωχωρο αυτοκινητο σαν το Focus αλλα αυτα που διαβαζω με προβληματιζουν :...:

Τα μεταχειιρισμενα αν ειναι σε καλη κατασταση αξιζουν γιατι μπορεις να τα δωσεις χωρις να χασεις. Παρε ενα φιλο σου φαναρτζη και πηγαινε να το δεις, αν ειναι οκ τοτε ειναι καλη η τιμη. Ποια εκδοση clio ειναι?

Αρχική απάντηση από Alexandros

Υπαρχουν πολλες εκδοσεις ? :...:

Ξερω οτι ειναι 1.4L 99ΗP ... παντως καιει 9.1 μεσα στην πολη που δεν ειναι και λιγο!

Που ειδες οτι καιει 9.1?

Εννοω ειναι επισημη ανακοινωση της εταιριας ή απο καποιο τεστ-συγκριτικο?

Ειμαι εξωτερικο αγαπητε, γι αυτο :p

Το 9.1 το δινει επισημα η Renault :X:

Ok. Sorry, ντεν γνωριζα, ή δεν το προσεξα αν το ανεφερες.

Το 9.1 της Renault σημαινει οτι αλλαζω ταχυτητα στις 2500 στροφες και το γκαζι το παταω στο 1/4 της διαδρομης του πενταλ. Και βεβαια δεν ισχυει μονο για την Renault αυτο αλλα για ολες τις εταιριες.

να υποθεσω λοιπον οτι το 9.1 ειναι πολυ αισιοδοξο ε ? :cry:

Εχω καλομαθει στα 8λ μαξ του σαξο (1.4) βλεπεις ...αλλα το σαξο ειναι και αρκετα ελαφρυτερο (880 μονο )

Ελαφρυτερο και μηπως και 8V?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.