spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2020 Καλησπέρα, Ξερει κανεις αν και πως μπορει καποιος να επικοινωνησει με τα μαγαζια που λειτουργουν διαδικτυακα μονο μεσω του skroutz και δεν υπαρχει κανενα στοιχειο επικοινωνιας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 16, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2020 Σίγουρα δεν υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούνιος 16, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2020 (edited) Δε βλεπω κατι https://www.skroutz.gr/m/8456/ThinkLocal Απο τον αριθμο ΓΕΜΗ μπορω να βρω μονο διευθυνση οχι τηλεφωνο. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 16, 2020 από spH3RiCal Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούνιος 16, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2020 αν δεν βγάλεις άκρη κι έχεις παραγγείλει ήδη ρώτησε στο σκρουτζ εφόσον υπάρχει πρόβλημα. Αν ενδιαφέρεσαι για προκαταβολική επικοινωνία και δεν βρίσκεις ούτε email ούτε τηλέφωνο καλύτερα αγνόησε το κατάστημα. Είναι δική τους δουλειά και προς το συμφέρον τους να διευκολύνουν τον ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει μαζί τους. Αν δεν ενδιαφέρονται εκείνοι να πουλήσουν γιατί να ενδιαφερθείς εσύ να αγοράσεις από εκείνους. Αν υπάρχει πρόβλημα με την παραγγελία, ακύρωσέ την εφόσον δεν έχεις πληρώσει ακόμα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 16, 2020 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2020 https://www.facebook.com/pg/thinklocalcoffeeandmore/about/?ref=page_internal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούνιος 16, 2020 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2020 Τι διαολο, καφετερια ειναι? Στο σκρουτζ πουλαει αντισηπτικα Thnx θα παρω τηλ να δω τι γινεται 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 16, 2020 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2020 πάντως αν βλέπω καλά μινι μάρκετ καφετέρια τα κάνω όλα και συμφέρω είναι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούνιος 16, 2020 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2020 μην αγοράζεις αντισηπτικά από τέτοια καλύτερα. Είναι δεκτικό νοθείας το προϊόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιούνιος 16, 2020 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2020 Εγώ απορώ με το ίδιο το Skroutz για ποιο λόγο προσθέτει τέτοιου είδους καταστήματα. Θεωρώ πως 10-15 βασικά στοιχεία είναι προ-απαιτούμενα για εγγραφή στην πλατφόρμα. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 16, 2020 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2020 10 hours ago, trib said: Εγώ απορώ με το ίδιο το Skroutz για ποιο λόγο προσθέτει τέτοιου είδους καταστήματα. Θεωρώ πως 10-15 βασικά στοιχεία είναι προ-απαιτούμενα για εγγραφή στην πλατφόρμα. Να σε βοηθήσω να βρείς τα βασικά στοιχεία: 1) Χρήμα 2) Χρήμα 3) Χρήμα 4) Το χρήμα τους 5) Δώστε μας χρήμα 6) Λεφτά 7) Ευρώπουλα 8 ) Μας δίνουνε ευρώπουλα 9) πάρτε τα λεφτά 10) κότερα, λεφτά και ελικόπτερα 11) περισσότερα λεφτά 12) λεφτά με το... κλικ 13) και άλλα λεφτά 14) 10 κλίκ 1 ευρώ 15) δώσε μου μωρό μου, δώσ' μου το ευρώ μου Ααα ξέχασα.. και 16) να τους αρέσει να σβήνει το skroutz οποιαδήποτε κακή κριτική πρός αυτούς. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts