sloth Ιούνιος 8, 2005 #81 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Δυστυχως, DMylonas, η μητρικη μου δεν ειναι συμβατη με την ΧP120 Το λέει στο επίσημο σιτε. Δεν ξερω... Πάντως αύριο που θα πάω να πάρω μια θερμοαγώγιμη πάστα, θα βγάλω και θα βάλω παλι τον μαμισιο σινκ. Δεν λεει να δωσω 30+ ευρω για κατι που μπορει να μην το χρειαζομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloth Ιούνιος 10, 2005 #82 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Παίδες, τελικά πήγα και πήρα μια νέα ψύκτρα!!! Silent Tower της Και ιδού τα αποτελέσματα: Πριν: me th mama psyktra, ths opoias h pasta eixe e3afanistei!!!! (me tetoies temp...) Μετά: Οι μετρήσεις σίγουρα έχουν κάποια απόκλιση...πάντως το πισι σταμάτησε τις μπλε οθόνες, τα κολλήματα....και η θερμοκρασία δωματίου μου έπεσε επίσης κατα 5 βαθμούς τουλάχιστον!!! Απλά ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς και στην Tt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 10, 2005 #83 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Φιλε θα σε παρακαλουσα να κανεις edit το ποστ σου σε Ελληνικα.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 10, 2005 #84 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από sloth [Σήμερα, στις 15:12] Paidia telika phga k phra mia new psyktra! Silent Tower ths Tt. ... kai h 8ermokrasia dwmatiou mou epese epishs kata 5 va8mous toulaxiston! και μετα σου λεει παρε κλιματιστικο φουτζιτσου μιτσουμπισι φουναη κ αλλα πολλα..... ΡΕ Θερμαλτεηκ για ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 10, 2005 #85 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Μπράβο sloth διαφορά!!! Να πάρεις πετονίες ανάρησης απο το PSU για να μην κλαις την μητρική σου!!!! πάντως το κακό αυτού του μοντέλου ειναι ότι δεν εχει ρυθμιστη στροφών , σε full load τι πάιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloth Ιούνιος 10, 2005 #86 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Δεν πρόλαβα να το δω οτι ηταν γκρινγλις και απαντησατε αμεσως!!! χαχαχαχαχα Κάποια στιγμή θα κάνω και τον ψαρα :Ρ Full load του ανεμιστήρα είναι 2750 στροφές με 21dB, άρα... no worries Αλλη φαση παιδι μου η Tt!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Ιούνιος 10, 2005 #87 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Φίλε μου, επειδή κι εγώ είχα την Silent tower, αλλά και άλλα μέλη εδώ μέσα, σου προτείνω να προσθέσεις κι έναν άλλο ανεμιστήρα από την αντίθετη πλευρά, ας είναι και 8ρης, ώστε να έχεις συνδυασμό push-pull. Με αυτό το τρόπο μπορείς να ρίξεις κι άλλο την θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.