Jump to content

80°C o prescott

totally_wired

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

κοιτα επειδη το παρακολουθω το θεμα .....βασικα με αερα την παιζουν γιατι θελει μετατροπη για να μπει Block επάνω βρισκει αν ειδες στον ανταπτορα για το ρευμα....

με την ψυκτρα την δικια της εχω δει κατι 28 sec pi 1 mb .......

το ρεκορ εχει γινει με ln2 .....με κανιστρο που στερεωθηκε δυσκολα γιατι οι δυο τρυπες ....κλεινουν και αυτες που μενουν δεν ειναι αντικρυστες!! ειναι απο την ιδια πλευρα και δυσκολευει...

το φοβερο ειναι τα Mods που γινονται και αλλαζουν μερα με την μερα για να ρυθμιζεις την ταση ...η τον πολλαπλασιαστη κλπ....

υπαρχει πολυ μπερδεμα ακομα ....το τοπιο δεν εχει ξεκαθαρισει ...τα ρεκορ ομως εγιναν!

αν λεω αν συκοσουμε την βαση και βαλουμε σπασερς δεν θα μπορουσε να πατησει πανο οπιαδηποτε ψυκτρα για 478 ????

αλλα το μπερδεμα ολλο ειναι με το κολοκαλοδιο τροφοδοσιας............

αλλα κατι θα κανουμε και για αυτο (καμια πλαγια κολιση..........)

ολα οσα περιγραφεις ...τα εχουν κανει ....και XP-90 εχουν βαλει επανω ...κανενα προβλημα ....

το ωραιο ειναι οτι μολις ειδα και αλλο ενα 20αρι στο 1ΜΒ!!!!!!!το οποίο καταχωρηθηκε σημερα!

post-1787-1416071886,4888_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από doctor

34 απο Ιταλια χωρις τα μεταφορικα και 49$ απο Αμερική αλλα ζητουν τον ουρανο με τα αστρα μεταφορικα....τα Αμερικανακια!

γιατρε ψηθικα αρκετα με αυτα που βλεπω..................

ποτε παμε για ομαδικη????? ????? ????? ????? ?????

Αρχική απάντηση από doctor

ολα οσα περιγραφεις ...τα εχουν κανει ....και XP-90 εχουν βαλει επανω ...κανενα προβλημα ....

το ωραιο ειναι οτι μολις ειδα και αλλο ενα 20αρι στο 1ΜΒ!!!!!!!το οποίο καταχωρηθηκε σημερα!

ο esdee..........που ειναι ο esdee?????????????????

γιατι δεν ακουγεται????????????:p

εχεις το λινκ για την πατεντα με την ΧΡ-90????

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 17:50]

δεν το εχω συγκρατησει....αλλα δεν ηταν δυσκολο....

εκανα ενα threadaki για να τα σιζιταμε εκει τα περι κυριαρχιας INTEL M και CT-479

ΕΔΩ

Αρχική απάντηση από jax7480 [29-04-2005 00:40]

Φωτια γιατι να παρει? Νορμαλ την βρισκω την θερμοκρασια...

Τουλαχιστον μερικους 3αρηδες που εχω δει, εχουν τους 70 βαθμους για πλακα.

Αλλα να μην ξεχναμε, οι Athlon καιγονται απο υπερθερμανση.

μην ξεχνας, σε full στροφες δουλευει. αλλοι prescott εχουν πολυ χαμηλοτερες θερμοκρασιες αυτο αυτες. δηλαδη αν εκανε το παιδι o/c τι θερμοκρασιες θα χτυπουσε ? θα εψινε παιδακια ?

Για να διακόψω την επαναλαμβανόμενη διαμάχη μεταξύ Intel και AMD (Intel Rulezzz), γιατί εδω και κάποιον καιρό, σχεδόν το 1/3 των thread που διαβάζω καταλήγουν σ' αυτήν την διαμάχη, θέλω να προτείνω (μετά από αυτά που είδα) να δημιουργηθεί ένα bench του οποίου ο σκοπός θα είναι να δούμε ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία των επεξεργαστών μας. ’ντε να μπούμε κι εμείς σε κανένα Top 30!

Αρχική απάντηση από totally_wired

Δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Έβαλα αυτή την ψύκτρα την gigabyte rocket κτλ.

Ταυτόχρονα έβαλα και ένα tagan480 που είναι γείτονες με την cpu. Και ορίστε...

Οι στροφές είναι στο max.

Nα φέρω και το prescott μου να ανοίξουμε ταβέρνα; :p

• 4 weeks later...

Εγω παιδες να επανελθω λιγο στο αρχικο θεμα (αν και καθυστερημενα).

Εχω ενα p4@3.0ghz prescott! Το χειμωνα η μαξ θερμοκρασια που επιανε ηταν 55.

Τωρα που πιασανε οι ζεστες το ρελαντι του ειναι 77 βαθμοι! Οταν, δε, σηκωσω το τιβι τιουνερ... 83 πατημενα και σταθερα.

Υπαρχει περιπτωση να μην παταει καλα το ανεμιστηρακι?(μαμα btw)

Αν στεκει κατι τετοιο, να μη βιαστω να αγορασω μια καλυτερη ψυκτρα...

Ευχαριστω προκαταβολικα παιδες.

Υ.Σ. η μητρικη μου ειναι η Gigabyte 8KNXP και ειναι ασυμβατη με τις περισσοτερες ψυκτρες της αγορας... γιαυτο προβληματιζομαι τοσο :(

Αρχική απάντηση από sloth

Εγω παιδες να επανελθω λιγο στο αρχικο θεμα (αν και καθυστερημενα).

Εχω ενα p4@3.0ghz prescott! Το χειμωνα η μαξ θερμοκρασια που επιανε ηταν 55.

Τωρα που πιασανε οι ζεστες το ρελαντι του ειναι 77 βαθμοι! Οταν, δε, σηκωσω το τιβι τιουνερ... 83 πατημενα και σταθερα.

Υπαρχει περιπτωση να μην παταει καλα το ανεμιστηρακι?(μαμα btw)

Αν στεκει κατι τετοιο, να μη βιαστω να αγορασω μια καλυτερη ψυκτρα...

Ευχαριστω προκαταβολικα παιδες.

Υ.Σ. η μητρικη μου ειναι η Gigabyte 8KNXP και ειναι ασυμβατη με τις περισσοτερες ψυκτρες της αγορας... γιαυτο προβληματιζομαι τοσο :(

Παρατήρηση δικιά μου είναι η εξείς....

1. Αλλάξτε ψύχτρες στους Press και βάλτε είτε XP-120 για αέρα ή νεράκι,

2. Κάποιοι Press 3.0GHz των αρχικών σειρών δεν χρειάζονται ρεύμα για να πάνε 4GHz, αλλά εκεί ζεματάνε... Δηλαδή μιλάμε για 80C σε full load....

Εγώ αν και κάτοχος Press 3.0GHz, είναι της σειράς xxxE4, είμαι στα 4GHz με ρεύμα 1.44v, σε idle έχω 42C και σε full με διπλό F@D για 2 ώρες βλέπω 55C, θερμοκρασία δωματίου 25C, κουτιού 31C... Όλα αυτά γίνονται με την XP-120 και τον Sunon στα 12v...

Ρε παιδια sorry για το off-topic, αλλα αμα δεν σχολιασω θα σκασω!!!

Τι πιπιλα ειναι τωρα αυτο το πι? Πολυ θα ηθελα να δω ενα συγκριτικο με dothan και FX (μιας και τεθηκε τετοια συγκριση προηγουμενως). Αλλα να περιεχει και αλλα benchmark εκτος απο το pi. Οχι μονο εκει που μας συμφερει. Επειδη δηλαδη μπορει να βγαλει καλο σκορ σε ενα bench ειναι πλεον το απολυτο τσιπακι? Προσωπικα τα 20 δευτερολεπτα δεν μου λενε τιποτα. Βασικα, γενικα τα benchmark δεν μου λενε τπτ, μια ιδεα σου δινουν. Εχω βαρεθει να βλεπω την ιδια φωτο με σχολια τυπου "μουγκα γιατι γ@μ@ω", τα οποια δεν εχουν καποια σταθερη βαση.

Τωρα που ελιωσε η καραμελα που οι athlon καιγονται, ανατινασονται και ειναι ασυμβατοι, βρηκαμε αλλο κολπακι να εκφραζουμε το complex μας, και μαλιστα με αρκετα χαζο τροπο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.