sastok Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2005 Λοίπον μάγκες απίστευτη ιστορία .Παραγγέλνω ένα ΡΧ από το e-shop και το τοποθετώ πάνω σε καινούργιο υπολογιστή MSI K8N Platinum Athlon 64+Twinmos , κ.λ.π.περνάω όλα τα προγράματα και τα drives κανονικά Ξεκινάω να γράψω ένα CD , τίποτα .Το ίδιο και με το DVDΑπελπισία , χαλάς του κόσμου τα λεφτά και ξαφνικά κάτι δεν πάει καλά .Επικοινωνώ με e-shop και μου λένε «στείλε RMA Form στην Plextor στο Βέλγιο και θα σου στείλουνε άλλο » Ρε παιδιά, τους απαντάω , Βέλγιο;; Δεν μου το αλλάζετε εσείς καλύτερα ;«Θα κάνει πιο γρήγορα να έρθει» μου απαντάνε .Τέλος πάντων συμπληρώνω τη φόρμα και μετά από τρεις ημέρες (απίστευτο) να σου το καινούριο ΡΧ 712SA , κατευθείαν από Βέλγιο.’μεση τοποθέτηση και διαπιστώνω ότι και πάλι είναι πατάτα .Χαμός, γ....... το ένα , γ...... το άλλο .Τι να κάνω στέλνω νέο mail και σύμπληρώνω νέα φόρμα και τους το στέλνω πακέτο για φτιάξιμο (τουλάχιστον αυτό ζήτησα) . Μετά από δύο ημέρες μου απαντάνε με mail ότι επισκευάστηκε και θα το έχω σε τρεις με τέσσερις ημέρες.Πραγματικά το παρέλαβα σχετικά γρήγορα , διαπιστώνοντας ότι μου είχαν στείλει καινούργιο , το οποίο φυσικά δεν δούλευε .Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου προτείναν βλακείες, όπως να αφαιρέσω το Busmasterdrive της NVidia και να βάλω των Windows , αλλά είπαμε βλακείες .Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα ή μήπως την πάτησε όπως εγώ ;;;;;;;;;Σημειωτέον ότι παρείγγειλα το NEC
sa1901 Απρίλιος 29, 2005 #2 Απρίλιος 29, 2005 Έχω ακούσει και από άλλους να έχουν προβλήματα με την SATA έκδοση του συγκεκριμένου drive. Γιατί δεν το πήρες σε IDE; Εγώ με το 708Α δεν έχω κανένα πρόβλημα.
ison Απρίλιος 29, 2005 #3 Απρίλιος 29, 2005 Κατεβασε το πιο νεο firm ....τα πλεξ ειχαν προβλημα με τα nforce 4 based συστηματα...και εγω ειχα το ιδιο προβλημα αλλα με το Ide μοντελο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.