ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2020 (edited) Αγόρασα πριν λίγο καιρό τα Creative Inspire T6300 από το e-shop, αλλά λίγο αφού τα άνοιξα, ακολούθησε ένα τράνταγμα και κάτι σαν έκρηξη. Μάλλον βραχυκύκλωσαν τα μπάσα κι ενώ όλο το ηχοσύστημα ήταν συνδεδεμένο σε πολύμπριζο ασφαλείας. Τα πήγα για επιδιόρθωση στο e-shop, και τελικά μού πίστωσαν την αξία τους για μελλοντική αγορά. Δεν επιστρέφουν χρήματα. Το μοντέλο, από ό,τι διάβασα, είναι επιρρεπές σε βλάβες ή σχεδιασμένο ελαττωματικά και, αναγκαστικά, δε θα το προτιμήσω. https://www.e-shop.gr/creative-inspire-t6300-p-PER.540241 Ωστόσο, δυσκολεύομαι να βρω ένα αξιόλογο και καλό στο συγκεκριμένο κατάστημα. Τα 5.1 έχουν ξεφύγει από άποψη τιμής, οπότε αναγκαστικά ψάχνω για 2.1. Τα Kratos έχουν άθλιες κριτικές και μάλλον θα προτιμήσω τα Ζ333 LOGITECH Z333 2.1 MULTIMEDIA SPEAKER SYSTEM. Ωστόσο και αυτά έχουν ανεπαρκή μπάσα και μάλλον δεν είναι επαρκώς ισχυρά. Δεν ξέρω οι άλλες εταιρείες τι λένε. Το ποσό που πιστώθηκα ανέρχεται στα 59,90 και δε θέλω να ξεφύγω πολύ, εξάλλου πρόκειται για ηχεία 2.1... Να σημειώσω ότι η κάρτα ήχου μου είναι Creative Sound Blaster, η οποία, από όσο γνωρίζω, υποστηρίζει τα ηχεία 5.1. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 9, 2020 από ΣτοΠαραΠεντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 9, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2020 Αυτά: WWW.E-SHOP.GR Τα ηχεία EDIFIER STUDIO 980T έχουν πλήρη πλαίσια MDF και ένα ειδικά σχεδιασμένη θύρα για SKU:PER.811376 ή αυτό: WWW.E-SHOP.GR Το Soundbar STAGE 2.1 της CREATIVE μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από οθόνες SKU:PER.540320 Τώρα άλλα που θα δοκίμαζα: WWW.E-SHOP.GR Τα Creative T15 Wireless έχουν tweeter, τεχνολογία BasXPort και σύνδεση Bluetooth. SKU:PER.540262 WWW.E-SHOP.GR Απολαύστε τέλεια ποιότητα ήχου με τα ασύρματα ηχεία της Creative.Απλά συνδέστε τα στον Η/ SKU:PER.540264 WWW.E-SHOP.GR Η Creative αναβαθμίζει τον ήχο σε άλλο επίπεδο με το Gigaworks T40 Series II. Σχεδιασμένο SKU:PER.500746 Γενικά σε creative η σειρά gigaworks έχει αξιοπρεπή ήχο. Καλύτερα να πας σε κάνα πλαίσιο/public να τα δοκιμάσεις αν τα χουν, και να δεις πως παιζουν (κάποια creative θα τα βρεις). Η διαφορά καλού ηχείου 2 δρόμων με 5.1 ηχειάκι από τρανζίστορ του 60 είναι χαοτική. Στα 5.1 το μόνο που σου δίνει κάτι είναι το sub, το οποίο είναι έτσι ρυθμισμένο να παίζει και αρκετά από τις μεσαίες, οπότε ακούς το βιολοντσέλο από το σαμπ..... Πάντα όμως εξαρτάται από το τι ακούς, αν θες μόνο να ακούς τις εκρήξεις στο Doom, το σαμπ μπορεί να σου δώσει καλύτερες χαμηλές κι ας είναι άθλια και τα 5 μικρά ηχειάκια. Η μεγάλη δυσκολία στον ήχο σε αυτές τις κατηγορίες είναι στις χαμηλο-μεσαίες συχνότητες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 9, 2020 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2020 Εγω εχω τα Τ40 στο pc και τα εχω κατω απο τις οθονες. Σιγουρα δεν ειναι το optimal αλλα it works. Βεβαια σε αυτα τα λεφτα αν εχεις χωρο πας στα edifier R1600 ας πουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούνιος 9, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2020 (edited) edifier θα σου πρότεινα κι εγώ, όταν έπαιζαν ένα φεγγάρι στα 120-140€ και μπορούσες θα σου έλεγα να πας στα 2.1 s330D, τώρα σε πιο προσιτή τιμή είναι τα C2XD στα 115€ σε 2.0 δες και τα R1580MB στα 82€ Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 9, 2020 από idonthave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 24, 2020 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2020 Καταθέτω και αυτά ως πρόταση: https://www.skroutz.gr/s/16555526/Presonus-Eris-E3-5-Black.html?from=catspan τα αγόρασα προχτές γιατί ήθελα κάτι για το pc για nearfield listening και μου φαίνονται πολύ αξιοπρεπή για τα χρήματα που ζητούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts