Jump to content

Αγορά ηχείων για σταθερό

Recommended Posts

Αγόρασα πριν λίγο καιρό τα Creative Inspire T6300 από το e-shop, αλλά λίγο αφού τα άνοιξα, ακολούθησε ένα τράνταγμα και κάτι σαν έκρηξη. Μάλλον βραχυκύκλωσαν τα μπάσα κι ενώ όλο το ηχοσύστημα ήταν συνδεδεμένο σε πολύμπριζο ασφαλείας. Τα πήγα για επιδιόρθωση στο e-shop, και τελικά μού πίστωσαν την αξία τους για μελλοντική αγορά. Δεν επιστρέφουν χρήματα. Το μοντέλο, από ό,τι διάβασα, είναι επιρρεπές σε βλάβες ή σχεδιασμένο ελαττωματικά και, αναγκαστικά, δε θα το προτιμήσω. https://www.e-shop.gr/creative-inspire-t6300-p-PER.540241

Ωστόσο, δυσκολεύομαι να βρω ένα αξιόλογο και καλό στο συγκεκριμένο κατάστημα. Τα 5.1 έχουν ξεφύγει από άποψη τιμής, οπότε αναγκαστικά ψάχνω για 2.1. Τα Kratos έχουν άθλιες κριτικές και μάλλον θα προτιμήσω τα Ζ333 LOGITECH Z333 2.1 MULTIMEDIA SPEAKER SYSTEM. Ωστόσο και αυτά έχουν ανεπαρκή μπάσα και μάλλον δεν είναι επαρκώς ισχυρά. Δεν ξέρω οι άλλες εταιρείες τι λένε. Το ποσό που πιστώθηκα ανέρχεται στα 59,90 και δε θέλω να ξεφύγω πολύ, εξάλλου πρόκειται για ηχεία 2.1... Να σημειώσω ότι η κάρτα ήχου μου είναι Creative Sound Blaster, η οποία, από όσο γνωρίζω, υποστηρίζει τα ηχεία 5.1. 

Έγινε επεξεργασία από ΣτοΠαραΠεντε

Αυτά:

PER.811376.jpg
WWW.E-SHOP.GR

Τα ηχεία EDIFIER STUDIO 980T έχουν πλήρη πλαίσια MDF και ένα ειδικά σχεδιασμένη θύρα για SKU:PER.811376

ή αυτό: 

PER.540320.jpg
WWW.E-SHOP.GR

Το Soundbar STAGE 2.1 της CREATIVE μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από οθόνες SKU:PER.540320

Τώρα άλλα που θα δοκίμαζα:

PER.540262.jpg
WWW.E-SHOP.GR

Τα Creative T15 Wireless έχουν tweeter, τεχνολογία BasXPort και σύνδεση Bluetooth. SKU:PER.540262

PER.540264.jpg
WWW.E-SHOP.GR

Απολαύστε τέλεια ποιότητα ήχου με τα ασύρματα ηχεία της Creative.Απλά συνδέστε τα στον Η/ SKU:PER.540264

PER.500746.jpg
WWW.E-SHOP.GR

Η Creative αναβαθμίζει τον ήχο σε άλλο επίπεδο με το Gigaworks T40 Series II. Σχεδιασμένο SKU:PER.500746

Γενικά σε creative η σειρά gigaworks έχει αξιοπρεπή ήχο. Καλύτερα να πας σε κάνα πλαίσιο/public να τα δοκιμάσεις αν τα χουν, και να δεις πως παιζουν (κάποια creative θα τα βρεις).

Η διαφορά καλού ηχείου 2 δρόμων με 5.1 ηχειάκι από τρανζίστορ του 60 είναι χαοτική. Στα 5.1 το μόνο που σου δίνει κάτι είναι το sub, το οποίο είναι έτσι ρυθμισμένο να παίζει και αρκετά από τις μεσαίες, οπότε ακούς το βιολοντσέλο από το σαμπ..... Πάντα όμως εξαρτάται από το τι ακούς, αν θες μόνο να ακούς τις εκρήξεις στο Doom, το σαμπ μπορεί να σου δώσει καλύτερες χαμηλές κι ας είναι άθλια και τα 5 μικρά ηχειάκια. Η μεγάλη δυσκολία στον ήχο σε αυτές τις κατηγορίες είναι στις χαμηλο-μεσαίες συχνότητες.

• Like 1

Εγω εχω τα Τ40 στο pc και τα εχω κατω απο τις οθονες. Σιγουρα δεν ειναι το optimal αλλα it works. Βεβαια σε αυτα τα λεφτα αν εχεις χωρο πας στα edifier R1600 ας πουμε

• Like 1

edifier θα σου πρότεινα κι εγώ,
όταν έπαιζαν ένα φεγγάρι στα 120-140€ και μπορούσες θα σου έλεγα να πας στα 2.1 s330D,
τώρα σε πιο προσιτή τιμή είναι τα C2XD στα 115€ 

σε 2.0  δες και τα R1580MB στα 82€ 

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  • Like 1

• 4 months later...

Καταθέτω και αυτά ως πρόταση: https://www.skroutz.gr/s/16555526/Presonus-Eris-E3-5-Black.html?from=catspan

τα αγόρασα προχτές γιατί ήθελα κάτι για το pc για nearfield listening και μου φαίνονται πολύ αξιοπρεπή για τα χρήματα που ζητούν.