spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2020 Καλησπέρα, Εχω ενα προβλημα με ενα παλιο pc (p35, e5200, 2gb ram). Το ειχα δωσει για μια δουλεια και οταν επιστραφηκε κολλαγε με το που εμπαινε στα windows (7). Η οθονη εδειχνε το background και τιποτα αλλο. Σε safe mode bootαρε κανονικα. Δοκιμασα repair και μου εβγαλε οτι καποια συσκευη ειχε αλλαξει, να επικοινωνησω με τον admin κτλ. Δεν ειχε τιποτα σημαντικο μεσα οποτε ειπα να του κανω φορματ και επανεγκατασταση των 7. Μολις ολοκληρωθηκε η εγκατασταση και ανοιγει για να παραμετροποιησω τα windows κολλαει σε black screen αμεσως μετα το logo. Δοκιμαζω αλλες δυο φορες - το ιδιο αποτελεσμα. Μαλιστα παρατηρησα οτι μου δημιουργουσε ενα unallocated space μεγεθους 0mb το οποιο εμφανιζοταν και μετα την διαγραφη και ορισμο των system reserved/main partitions και τελικα λυθηκε με ενα clean μεσω discpart. Ο δισκος ειναι ssd 3 ημερων οποιος ελεγχθηκε μετα απο ολες τις προσλαθειες και εχει 100% health. Δοκιμασα και με εναν hdd με τα ιδια αποτελεσματα. Εβαλα σε ενα flash το memtest να τσεκαρω τις μνημες αλλα μολις παει και αυτο να bootαρει κολλαει σε black screen. Αλλαξα slots στι μνημες, εβαλα αλλη μνημη, αλλαξα μπαταρια, εκανα reset στο bios, τιποτα. Υπαρχει καμια ιδεα η παει για πεταμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 7, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2020 Μετα την επανεγκατασταση μπαινει κ παλι σε safe mode ή πλεον δεν μπαινει ουτε εκει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούνιος 7, 2020 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2020 Όπως τα περιγράφεις μυρίζομαι κάρτα γραφικών. Δοκίμασε και με linux live να δεις αν υπάρχει παρόμοια συμπεριφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harroulis Ιούνιος 8, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2020 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούνιος 8, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2020 Η αληθεια ειναι δε δοκιμασα να μπω σε safe, θα κανω μια προσπαθεια. Κατεβαζω και μια διανομη να δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Ιούνιος 8, 2020 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2020 Μπορει κάτι στην μεταφορα να κουνηθηκε και να μην κάνει καλη επαφή. Δοκιμασε να τα βγαλεις όλα και να τα ξαναβάλεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Ιούνιος 8, 2020 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2020 ίσως πω χαζομάρα αλλά τσεκαρέ το. είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τη διαφορά ότι κολλούσε στο σημαιάκι των windows (10). ξεκλίκαρα αυτό που έχω στη φωτό στο βέλος και μετά έμπαινε κανονικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούλιος 4, 2020 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2020 Τελικα πεθαινε η καρτα γραφικων. Εβαλα αλλη και ολα gg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts