SpirosKGR Ιούνιος 24, 2020 Author #22 Ιούνιος 24, 2020 On 23/6/2020 at 10:02 ΠΜ, το μέλος panoc έγραψε: Δηλαδη απο τη περασμενη Παρασκευη το παραγγελες σημερα ? Θα μου πεις τι ειναι 3 μερες μπροστα στους 4-5 μηνες Στα σοβαρα, επρεπε ομως να παρεις 2-3 να υπαρχουν Όχι το Σάββατο αλλά μετά θυμήθηκα να ποσταρω την φωτο. Δε γίνεται γιατί το κουπόνι είναι για μια αγορά χαχααχ. Ε για μικρόφωνο αξίας ούτε 2 ευρώ μια χαρά είναι. Να περνάει φωνή θέλουμε. #τζαμπατζης πριν 5 ώρες, το μέλος schumifer έγραψε: Και ως περίεργος, γιατί είσαι σε λειτουργία πτήσης Για να μη με καλούν περίεργοι πρωί πρωί 1 2
slalom Αύγουστος 2, 2020 #23 Αύγουστος 2, 2020 Εγω παρηγγειλα αυτο 3.5mm 3 Pole TRS Female To 4 Pole TRRS Male Microphone Adapter For PhoBCE3R WWW.EBAY.CO.UK Type: 3 Pole to 4 Pole. 1 Adapter Cable. Cable length: 13cm/5.1". 3.5mm connection, suitable for iPhone / android smartphone. Model: EY-S04. 6 Ιουλιου, με ενδεχομενο να μην το παραλαβω πριν τις διακοπες. Πηρα το αναποδο γιατι το καλωδιο μου ειχε 3 επαφες, οποτε πηρα ανταπτορα απο 4 σε 3 Παρελαβα πριν λιγες μερες, και σημερα βρηκα στο μενου πώς εμφανιζει το Aux (ειχε εξαφανιστει), και δουλεψε! Επιτελους, streaming Αθηναικο σταθμο στο χωριο! 2
Recommended Posts