Ouglas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2005 Γεια σας. θέλω να πάρω ενα μέτριο notebook με όσο το δυνατόν λιγότερο επιβλαβή/ανθυγιεινή και κουραστική οθόνη. Ούτε Πλαισιο, ούτε siemens,hp,acer ούτε κανείς δεν γράφει χαρακτηριστικά για την οθόνη όπως στα desktop pc (στατνταρτ TCO '99 ,χρονο αποκρισης,κοκκο,αντιθεση κλπ). Ξέρει κανείς πως μπορώ να τα μάθω αυτά τόσο για τα notebooks μεγαλων εταιριών (φαντάζομαι για αυτά θα κανουν εργαστηριακα τεστ διαφορα sites - αν ξερετε κανενα δωστε κανα λινκ) όσο και για του Πλαισίου;Από προσωπική εμπειρία/βρώμες έχετε να συνεισφέρετε τίποτα; για παράδειγμα έχω ακούσει ότι στα νεα SONY η οθόνη γυαλίζει/εiναι "glossy". ’λλες εταιρίες με καλή/κακή φήμη; Των πλαίσιο Turbo-X κ multirama τι λένε; θάψτε, θάψτε! :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Καταρχήν καλωσήλθες στην ομάδα. Μην τρελένεσαι...... Όλες οι καινούργιες οθόνες βάση νόμου υποχρεούνται να τηρούν κάποια στάνταρντ. Ειδικά οι tft...... Εδώ τόσα χρόνια είχαμε απέναντι μας τις καθοδικές......ότι χειρότερο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Καμμία δεν είναι πια κουραστική. Χρόνος απόκρισης δεν έχει σημασία γιατί έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να καταφέρεις πολλά frames. Γωνία θέασης πάλι έχει σημασία μόνο αν θέλεις να βλέπουν και οι άλλοι τι γράφεις (δεν με απασχολεί καθόλου).Η ανάλυση κοίτα να είναι καλή και την φωτεινότητα και αντίθεση καλύτερα να τα δεις επιτόπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouglas Απρίλιος 28, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παρολα αυτά μου την δίνει αυτή η κατάσταση. Δεν έχω δικαίωμα να ξέρω τι περίπου αγοράζω; Και στις CRT και στις desktop ΤFT υπάρχουν στανταρτς αλλα εκεί αναφέρονται τα χαρακτηριστικά. Κάποιος μου ειπε να κοιτάξω το OEM. Τι ειναι αυτο και πως το ψαχνώ; Εσείς απο τις οθόνες των δικων σας λαπτοπ ειστε ευχαριστημενοι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς αν δεν ανοίξεις το φορητό. ΑΚόμα και στο ίδιο μοντέλο οι οθόνες μπορεί να διαφέρουν. Μπορείς όμως να τις δεις στην πράξη που είναι το καλύτερο κριτήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouglas Μάϊος 3, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno [28-04-2005 17:36] Δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς αν δεν ανοίξεις το φορητό. ΑΚόμα και στο ίδιο μοντέλο οι οθόνες μπορεί να διαφέρουν. Μπορείς όμως να τις δεις στην πράξη που είναι το καλύτερο κριτήριο. Ναι αλλα επειδη ακουω και ιστοριες που καποιοι οτι πηρανε μια γαμαουα οθονη και μετα απο λιγο καιρο τους ειχε 3 καμμενα πιξελ τα οποια η εγγυηση δεν καλυπτε (ηθελε απο 5 μονιμα καμμενα πιξελ και πανω- ελεος!) καλυτερα δεν θα ητανε να πειτε και καμια βρωμα να κατατοπιστω; Μην ειστε τοσο υπερανω μου την δινει! θαψτε θαψτε! Στο φιναλε αν δεν εχετε κακα λογια να πειτε για καμια οθονη πειτε ποια σας βγηκε καλυτερη. Αλλα συγκεκριμμενα. Να φτιαξω μια προχειρη μαυρη κ ασπρη λιστα. θελω οθονη να παρω μερσεντες και πανω, μην με πιασουν κοροϊδο και παρω κανα Yugo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 να σου πω τη φεράρι? dell latitude d810 15,4' 1920*1200. και να έχει καμμένα δεν τα βλέπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.