YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2020 Καλημερα και καλο μηνα ! Εχω ενα τραπεζι του οποιου ο σκελετος ειναι μπρουτζος. Θελω να το αλλαξω χρωμα σε σκουρο ανθρακι/σκουρο γκρι η μαυρο. Γινεται η οχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Ιούνιος 1, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2020 Χωρις να ειμαι ειδικος, εγω θα τριβα λιγο με γυαλοχαρτο ν αγριεψει, ενα χερι ασταρι κ μια μεταλλικη η σφυριλατη μπογια απο πανω... Κ ενα χερι λουστρο στο τελος να σκληρηνει... Αν δεν θες να βασανιζεσαι με πινελα , με 3 σπρευ, [ασταρι, μπογια, λουστρο σατινε] κ εχεις ανοιχτο χωρο για τη δουλεια , σε κανα 3ωρο , [1ωρα ανα βαψιμο με το καθε σπρευ ] θα σαι ετοιμος... Αν καποιος ξερει κατι παραπανω για τα μπρουτζινα ας γραψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 1, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2020 Εγω δεν θα κανω τπτ.... Θα το παω σε καποιον, αλλα θελω να ξερω αν γινεται και δεν θα αρχιζει να ξεφτίζει μετα απο 2-3-4 χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιούνιος 1, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2020 Μπορεί να γίνει σκούρο με κάποια πατίνα ή ψυχρή βαφή αλλά όλες οι πατίνες σε μέταλλα βγαίνουν με τρίψιμο. Ίσως κάποιο βερνίκι (διαφανές) να βοηθήσει περισσότερο. Orbiphen WWW.DRORFANOS.GR Ψυχρό μαύρισμα μπρούντζου \/ χαλκού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts