ARK Μάϊος 1, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Snips ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ..... είπα εγώ τίποτα για εύκολο χειρισμό;;;; Διαβάζετε σωστά ή ψ**αρμενίζετε;;;; .... σε πρόδωσαν οι φωτο που έστειλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 1, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 um ark n Κ.Κ knight_77 Το εχω εδω και 2-3 μερες.Απλα οτι καλυτερο σε sub-simulation εχω δει. Παρα πολυ καλα γραφικα,ευκολος χειρισμος,εθισμος στο επακρο. Εχουν βγει μαλιστα και καποια mods και επεται συνεχεια... Το συνιστω ανεπιφυλακτα , ματακια δεν εχω καλε !!!! :boxed: :jump: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 2, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Oταν λεω ευκολος χειρισμος εννοω οτι δεν χρειαζεται να εχεις αποφοιτησει απο την ναυτικη ακαδημια για να το παιξεις!Απο εκει και περα εννοειται οτι υπαρχουν πολλες επιλογες για το ποσο ρεαλιστικος θελεις να ειναι:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Μάϊος 10, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Η αλήθεια είναι οτι η πλοήγηση του σκάφους είναι σχετικά εύκολη ακόμη και σε υψηλό επίπεδο ρεαλισμού (τουλάχιστον γι'αυτούς που έχουν ασχοληθεί), οταν πάμε σε επίπεδο μάχης τα πράγματα δυσκολεύουν και η βύθιση πλοίου είναι αυστηρώς ακατάλληλη.Στα γραφικά έχει γίνει μεγάλη πρόοδος με αποτέλεσμα το περιβάλλον να φαίνεται περισσότερο πραγματικό απο οτι στην προηγούμενη έκδοση, αυτό που εμένα με εντυπωσίασε είναι το πολύ ωραίο περιβάλλον των χώρων του υποβρυχίου και ο ρεαλισμός ήχων.Συμφωνώ με τον φίλο που το παρουσίασε και το προτείνω σε όσους έχουν ελεύθερο χρόνο να διαθέσουν γιατί όπως και να το κάνουμε τα simulations θέλουν χρόνο.Το fleet commander ήταν η κορυφή των simulators πολέμου και έκτοτε δεν εμφανίστηκε τίποτα.Παρομοίως και το δικό μου πάθος που λέγεται Falcon 4,0 ήταν και είναι το καλύτερο και δυστυχώς δεν θα υπάρξει άλλο, οτι ποιό φανταστικό χω δεί σε game play, το ξεκίνησα το 1998 μόλις βγήκε και συνεχίζω ακόμη παρέα με πολλούς φίλους να γεμίζουμε τους Ελληνικούς και όχι μόνο ουρανούς με τα F16, όλα αυτά βέβαια όποτε υπάρχει χρόνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάϊος 11, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Μαν αν παιζεις fleet command στειλε να παιξουμε μαζι! Το λατρευωΚαλο αυτο με τα υποβρυχια αλλα μου την εσπασε που εχει μονο μια αναλυση οθονης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Μάϊος 16, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Μια ερωτησούλα:Έχω ξεκινήσει στο 1st Flotilla και έχω παίξει καμιά 10αριά patrols.Τι παίζει αν ζητήσω μετάθεση στο 7th, εκτός από το λιμάνι που ξεκινάω?Τι αλλάζει, τι χάνω, τι κερδίζω?Thx guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 23, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Αλλη μια χαζη ερωτηση.Πως διαβαζεται τα radio messages???Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Μάϊος 23, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Αρχική απάντηση από FLO Αλλη μια χαζη ερωτηση.Πως διαβαζεται τα radio messages???Thx Πατας το "Μ".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 24, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από vagtsil [Χθες, στις 22:23] Πατας το "Μ".... Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 24, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 2 αποστολες και εχω μαζεψει 1 καρφιτσα και ενα μεταλλιο , ερε χαμος θα γινει:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.