Jump to content

SILENT HUNTER III

Snips

Recommended Posts

Απίστευτο παιχνίδι.....:T: :T: :T:

Φοβερός ρεαλισμός... Δείτε το...και όχι μόνο οι πιστοί του είδους.

Εγώ δεν ήμουν ...μέχρι χθες.

Πάω για βύθιση πάλι....:upside:

post-1143-1416071876,6168_thumb.jpg

Εγώ απλώς έδωσα το ερέθισμα........

Αρχική απάντηση από K.K

Πες μας λίγα λόγια για το παιχνίδι.......:)

Γιατρό μου θύμισες τώρα....."Πές μου Γιάννη λίγα λόγια για την παιδική σου ηλικία..."

Google it......παρε και καμιά πρωτοβουλία....

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 18:04]

Εγώ απλώς έδωσα το ερέθισμα........

Γιατρό μου θύμισες τώρα....."Πές μου Γιάννη λίγα λόγια για την παιδική σου ηλικία..."

Google it......παρε και καμιά πρωτοβουλία....

Το θέμα όμως είναι να μας πεις τις δικές σου εντυπώσεις...... Από 'κει και πέρα έχει ο καθένας μας την κρίση απόρριψης ή αποδοχής. Το να μας πεις τι είδους παιχνίδι είναι φαντάζομαι ότι δεν είναι κακό. Τώρα το αν από τις φωτό σου και τα λεγόμενα σου μου προκληθεί έντονο ενδιαφέρον......θα το ψάξω σχολαστικότερα. Διαφορετικά όλοι μας μπορούμε να ανοίξουμε ένα post με μια αράδα παιχνίδια και φωτό και μετα........;

Αρχική απάντηση από Snips

LOL: Αυτό ακριβώς είχα γράψει αλλά δεν το postαρα γιατί προσπαθώ να απεξαρτηθώ από το spam syndrome....:D

Το εχω εδω και 2-3 μερες.

Απλα οτι καλυτερο σε sub-simulation εχω δει.

Παρα πολυ καλα γραφικα,ευκολος χειρισμος,εθισμος στο επακρο.

Εχουν βγει μαλιστα και καποια mods και επεται συνεχεια...

Το συνιστω ανεπιφυλακτα:T:

um , πως γινεται σε ενα simulation να υπαρχει ευκολος χειρισμος ? :p :P , και ελεος spc η μονη engine που ητανε για simulation και χρησιμοποιηθηκε σε FPS ειναι του project IGI 1 , δεν εχω παιξει το silent hunter 3 ακομα αλλα μιλαμε για τρελα δρομολογια , ειπαμε η cry engine σηκωνει αχανεις maps αλλα για τις αναγκες ενος sim τι να κλ@σει :getlost: anyhow διαβασα οτι δεν υπαρχει το time accel οπως στο 2 το οποιο ουτε αυτο εχω παιξει αλλα φανταστειτε να θελετε να πατε καπου γρηγορα και να πηγαινετε αντε με 40 κομβους και να μην υπαρχει επιταχυνση στην ροη του παιχνιδιου , tis SUX , αν και αυτες τις μερες οι περρισοτεροι εχουμε απλετο χρονο :inlove: :inlove:

Το θελω! Επιλογη για online εχει? Αν ναι παραγγελια αυριο κιολας.

Το αγαπημενο μου παιχνιδι για pc ειναι το fleet command. Ο υπερτατος εξομοιωτης πολεμικων επιχειρησεων αν και αμφιβαλω να το ξερει κανεις σας :<

snips : καλα μωρη :p :P :p :P

morfeas : 1) τελειωσες το λυκειο στην θεσαλλονικη ? ( απλη περιεργεια ) 2) fleet command νομιζω τοχε φτιαξει η jane to 99 , δοιηκουσες αν θυμαμαι πλοια υποβρυχια μαχητικα και αεροπλανοφορα , απο ενα τευχος του pcmaster σεμπτεμβριος 99 το θυμαμαι , τωρα το γιατι θυμαμαι μηνα και χρονια μαλλον ειναι επειδη ητανε το μονο pc master που ειχα παρει το 99 ;)

Αρχική απάντηση από GruntGR

um , πως γινεται σε ενα simulation να υπαρχει ευκολος χειρισμος ? :p :P , και ελεος spc η μονη engine που ητανε για simulation και χρησιμοποιηθηκε σε FPS ειναι του project IGI 1 , δεν εχω παιξει το silent hunter 3 ακομα αλλα μιλαμε για τρελα δρομολογια , ειπαμε η cry engine σηκωνει αχανεις maps αλλα για τις αναγκες ενος sim τι να κλ@σει :getlost: anyhow διαβασα οτι δεν υπαρχει το time accel οπως στο 2 το οποιο ουτε αυτο εχω παιξει αλλα φανταστειτε να θελετε να πατε καπου γρηγορα και να πηγαινετε αντε με 40 κομβους και να μην υπαρχει επιταχυνση στην ροη του παιχνιδιου , tis SUX , αν και αυτες τις μερες οι περρισοτεροι εχουμε απλετο χρονο :inlove: :inlove:

Πάει όσο γρήγορα θέλεις έχει επιλογή μέχρι 500Χ.

Οσο για τον εύκολο χειρισμό κύριε Snips, είναι γιατί αν δεν το πρόσεξες παίζεις σε 28% ρεαλισμό(αυτο έχει αν δεν πειράξεις τίποτα).

Για βάλε πάνω απο 60% και τα λέμε.

Για να πετύχεις σκάφος με τορπίλη πρέπει να έχεις μάρμπα στην Κορώνη.Δεν υπάρχει loc στις τορπίλες του 1940. Υπολόγισε λοιπόν ταχύτητα ,απόσταση, μοίρες κατεύθυνσης υποβρυχίου και ρίξε στον γάμο του καραγκιόζη.

Αρχική απάντηση από ARK [Σήμερα, στις 16:10]

Πάει όσο γρήγορα θέλεις έχει επιλογή μέχρι 500Χ.

Οσο για τον εύκολο χειρισμό κύριε Snips, είναι γιατί αν δεν το πρόσεξες παίζεις σε 28% ρεαλισμό(αυτο έχει αν δεν πειράξεις τίποτα).

Για βάλε πάνω απο 60% και τα λέμε.

Για να πετύχεις σκάφος με τορπίλη πρέπει να έχεις μάρμπα στην Κορώνη.Δεν υπάρχει loc στις τορπίλες του 1940. Υπολόγισε λοιπόν ταχύτητα ,απόσταση, μοίρες κατεύθυνσης υποβρυχίου και ρίξε στον γάμο του καραγκιόζη.

Φαντάζομαι ότι ο Snips το πείραξε το ποσοστό. Πρέπει να το έβαλε από 1% έως 3%......το πολύ.:tomato:

Αρχική απάντηση από GruntGR

snips : καλα μωρη :p :P :p :P

morfeas : 1) τελειωσες το λυκειο στην θεσαλλονικη ? ( απλη περιεργεια ) 2) fleet command νομιζω τοχε φτιαξει η jane to 99 , δοιηκουσες αν θυμαμαι πλοια υποβρυχια μαχητικα και αεροπλανοφορα , απο ενα τευχος του pcmaster σεμπτεμβριος 99 το θυμαμαι , τωρα το γιατι θυμαμαι μηνα και χρονια μαλλον ειναι επειδη ητανε το μονο pc master που ειχα παρει το 99 ;)

Αγρινιο τελειωσα!

Ναι ετσι ειναι η εξομοιωση :>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.