Snips Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2005 Απίστευτο παιχνίδι..... :T: Φοβερός ρεαλισμός... Δείτε το...και όχι μόνο οι πιστοί του είδους. Εγώ δεν ήμουν ...μέχρι χθες. Πάω για βύθιση πάλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 28, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 .:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 ναι το πήρε ο brother προ εβδομάδαςδείχνει όντως καταπληκτικό (μηχανή farcry, αν δε κάνω λάθος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 χεχε στο στοιχειο σου!!...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Καλό φαίνεται. Πες μας λίγα λόγια για το παιχνίδι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 28, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Εγώ απλώς έδωσα το ερέθισμα........ Αρχική απάντηση από K.K Πες μας λίγα λόγια για το παιχνίδι....... Γιατρό μου θύμισες τώρα....."Πές μου Γιάννη λίγα λόγια για την παιδική σου ηλικία..." Google it......παρε και καμιά πρωτοβουλία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 18:04] Εγώ απλώς έδωσα το ερέθισμα........ Γιατρό μου θύμισες τώρα....."Πές μου Γιάννη λίγα λόγια για την παιδική σου ηλικία..."Google it......παρε και καμιά πρωτοβουλία.... Το θέμα όμως είναι να μας πεις τις δικές σου εντυπώσεις...... Από 'κει και πέρα έχει ο καθένας μας την κρίση απόρριψης ή αποδοχής. Το να μας πεις τι είδους παιχνίδι είναι φαντάζομαι ότι δεν είναι κακό. Τώρα το αν από τις φωτό σου και τα λεγόμενα σου μου προκληθεί έντονο ενδιαφέρον......θα το ψάξω σχολαστικότερα. Διαφορετικά όλοι μας μπορούμε να ανοίξουμε ένα post με μια αράδα παιχνίδια και φωτό και μετα........; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από SnipsΓιατρό μου θύμισες τώρα....."Πές μου Γιάννη λίγα λόγια για την παιδική σου ηλικία..." LOL: Αυτό ακριβώς είχα γράψει αλλά δεν το postαρα γιατί προσπαθώ να απεξαρτηθώ από το spam syndrome.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 28, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Δεν συνεχίζω......Περιττό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Απρίλιος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από spc LOL: Αυτό ακριβώς είχα γράψει αλλά δεν το postαρα γιατί προσπαθώ να απεξαρτηθώ από το spam syndrome.... Γίνεται αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Το εχω εδω και 2-3 μερες. Απλα οτι καλυτερο σε sub-simulation εχω δει. Παρα πολυ καλα γραφικα,ευκολος χειρισμος,εθισμος στο επακρο. Εχουν βγει μαλιστα και καποια mods και επεται συνεχεια... Το συνιστω ανεπιφυλακτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Απρίλιος 28, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Για κάτι πιο σύγχρονο σε υποβρύχια και πολεμικά ΠΛΟΙΑ ! πάρτε το DANGERUS WATERS. Κυκλοφορεί εδώ και ένα μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 28, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 um , πως γινεται σε ενα simulation να υπαρχει ευκολος χειρισμος ? :P , και ελεος spc η μονη engine που ητανε για simulation και χρησιμοποιηθηκε σε FPS ειναι του project IGI 1 , δεν εχω παιξει το silent hunter 3 ακομα αλλα μιλαμε για τρελα δρομολογια , ειπαμε η cry engine σηκωνει αχανεις maps αλλα για τις αναγκες ενος sim τι να κλ@σει anyhow διαβασα οτι δεν υπαρχει το time accel οπως στο 2 το οποιο ουτε αυτο εχω παιξει αλλα φανταστειτε να θελετε να πατε καπου γρηγορα και να πηγαινετε αντε με 40 κομβους και να μην υπαρχει επιταχυνση στην ροη του παιχνιδιου , tis SUX , αν και αυτες τις μερες οι περρισοτεροι εχουμε απλετο χρονο :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 28, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Το θελω! Επιλογη για online εχει? Αν ναι παραγγελια αυριο κιολας.Το αγαπημενο μου παιχνιδι για pc ειναι το fleet command. Ο υπερτατος εξομοιωτης πολεμικων επιχειρησεων αν και αμφιβαλω να το ξερει κανεις σας :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 28, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 @GRUNT ηρέμησε λίγο.....@morfeas ναι έχει multi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 29, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2005 snips : καλα μωρη :P :P morfeas : 1) τελειωσες το λυκειο στην θεσαλλονικη ? ( απλη περιεργεια ) 2) fleet command νομιζω τοχε φτιαξει η jane to 99 , δοιηκουσες αν θυμαμαι πλοια υποβρυχια μαχητικα και αεροπλανοφορα , απο ενα τευχος του pcmaster σεμπτεμβριος 99 το θυμαμαι , τωρα το γιατι θυμαμαι μηνα και χρονια μαλλον ειναι επειδη ητανε το μονο pc master που ειχα παρει το 99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Απρίλιος 30, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR um , πως γινεται σε ενα simulation να υπαρχει ευκολος χειρισμος ? :P , και ελεος spc η μονη engine που ητανε για simulation και χρησιμοποιηθηκε σε FPS ειναι του project IGI 1 , δεν εχω παιξει το silent hunter 3 ακομα αλλα μιλαμε για τρελα δρομολογια , ειπαμε η cry engine σηκωνει αχανεις maps αλλα για τις αναγκες ενος sim τι να κλ@σει anyhow διαβασα οτι δεν υπαρχει το time accel οπως στο 2 το οποιο ουτε αυτο εχω παιξει αλλα φανταστειτε να θελετε να πατε καπου γρηγορα και να πηγαινετε αντε με 40 κομβους και να μην υπαρχει επιταχυνση στην ροη του παιχνιδιου , tis SUX , αν και αυτες τις μερες οι περρισοτεροι εχουμε απλετο χρονο :inlove: Πάει όσο γρήγορα θέλεις έχει επιλογή μέχρι 500Χ. Οσο για τον εύκολο χειρισμό κύριε Snips, είναι γιατί αν δεν το πρόσεξες παίζεις σε 28% ρεαλισμό(αυτο έχει αν δεν πειράξεις τίποτα). Για βάλε πάνω απο 60% και τα λέμε. Για να πετύχεις σκάφος με τορπίλη πρέπει να έχεις μάρμπα στην Κορώνη.Δεν υπάρχει loc στις τορπίλες του 1940. Υπολόγισε λοιπόν ταχύτητα ,απόσταση, μοίρες κατεύθυνσης υποβρυχίου και ρίξε στον γάμο του καραγκιόζη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 30, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ARK [Σήμερα, στις 16:10] Πάει όσο γρήγορα θέλεις έχει επιλογή μέχρι 500Χ. Οσο για τον εύκολο χειρισμό κύριε Snips, είναι γιατί αν δεν το πρόσεξες παίζεις σε 28% ρεαλισμό(αυτο έχει αν δεν πειράξεις τίποτα). Για βάλε πάνω απο 60% και τα λέμε. Για να πετύχεις σκάφος με τορπίλη πρέπει να έχεις μάρμπα στην Κορώνη.Δεν υπάρχει loc στις τορπίλες του 1940. Υπολόγισε λοιπόν ταχύτητα ,απόσταση, μοίρες κατεύθυνσης υποβρυχίου και ρίξε στον γάμο του καραγκιόζη. Φαντάζομαι ότι ο Snips το πείραξε το ποσοστό. Πρέπει να το έβαλε από 1% έως 3%......το πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 30, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR snips : καλα μωρη :P :P morfeas : 1) τελειωσες το λυκειο στην θεσαλλονικη ? ( απλη περιεργεια ) 2) fleet command νομιζω τοχε φτιαξει η jane to 99 , δοιηκουσες αν θυμαμαι πλοια υποβρυχια μαχητικα και αεροπλανοφορα , απο ενα τευχος του pcmaster σεμπτεμβριος 99 το θυμαμαι , τωρα το γιατι θυμαμαι μηνα και χρονια μαλλον ειναι επειδη ητανε το μονο pc master που ειχα παρει το 99 Αγρινιο τελειωσα! Ναι ετσι ειναι η εξομοιωση :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 1, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ..... είπα εγώ τίποτα για εύκολο χειρισμό;;;; Διαβάζετε σωστά ή ψ**αρμενίζετε;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.