morius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2005 Γεια σε όλους,δεν ξέρω αν είναι στο σωστό μέρος καταχωριμένο το thread αλλά μόλις πήγα να βάλω μία κάρτα δικτίου,και μόλις την βάζω,ανοίγω το PC,και όλα καλά δεν μου έβγαλε κανένα σημάδι για νέο υλικό,αλλά έχει εκατεσταθεί μιά χαρά... Τώρα το ερώτημα μου είναι άλλο... Αν θέλω να κάνω δίκτυο,με φίλο,laptop, ή για lan πως γίνετε εφόσον βάλω το καλόδιο σύνδεσης τι κάνω μετά...????? Αυτή δεν είναι η κάρτα? Ethernet.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 ειναι πολύ ευκολο .. πας και network setup wizard ακολουθείς τις οδηγίες και εισαι οκ ,, γίνεται και χειροκίνητα .. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 H μητρική σου δεν είχε Onboard Lan card που έβαλες άλλη pci ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Απρίλιος 28, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 16:18] H μητρική σου δεν είχε Onboard Lan card που έβαλες άλλη pci ????? Την έβαλα στον ΡΙΙΙ και θέλω να τον συνδέσω με αυτόν της υπογραφής Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpant Απρίλιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Ένας απλός τρόπος είναι:Δεξί click στο My Network Places.Properties.Διπλό click στην κάρτα δικτυού.Properties.Επέλεξε Internet Protocol (TCP/IP).Properties.Use the Following IP AddressIP Address: 192.168.1.1Subnet Mask: 255.255.255.0OKOKΣτο άλλο μηχάνημα δώσε ως IP το: 192.168.1.2Αν δεν χρησιμοποιήσεις Hub/Switch πρέπει να χρησιμοποιήσεις cross καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Απρίλιος 30, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 οκ παίδες όλα οκ το δοκίμασα με ένα άλλο PC Thanks:flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.