fotme Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2005 Μονο για σημερα,Τhermaltake Kandalf προσφορα
totally_wired Απρίλιος 28, 2005 #2 Απρίλιος 28, 2005 Τα multirama με τον γερμανό έχουν χωρίσει εδώ και τουλάχιστο 3 χρονία
Vadergr Απρίλιος 28, 2005 #3 Απρίλιος 28, 2005 Φοβερο κουτι παντως, το ειδα χθες απο κοντα και επαθα...
fotme Απρίλιος 28, 2005 Author #4 Απρίλιος 28, 2005 καλα εκει κολλησες....?Btw, σε ενα καταστημα μου ειπαν οτι τα εχει ενας παπαδοπουλος, στο δε αλλο (κηφισιας) λεγανε οτι ακομα το εχουν τα δυο αδελφια.
K.K Απρίλιος 28, 2005 #5 Απρίλιος 28, 2005 Η ουσία είναι ότι πρόκειται για καταπληκτικό κουτί μόνο που ακόμα είναι ακριβό.
spc Απρίλιος 28, 2005 #6 Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Φοβερο κουτι παντως, το ειδα χθες απο κοντα και επαθα... από κοντά χάνει πολύ λόγω μέτριας (aka Thermaltake) ποιότητας κατασκευής....
ea6gka Απρίλιος 28, 2005 #7 Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από spc από κοντά χάνει πολύ λόγω μέτριας (aka Thermaltake) ποιότητας κατασκευής.... i'll second that sir
totally_wired Απρίλιος 28, 2005 #9 Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Φοβερο κουτι παντως, το ειδα χθες απο κοντα και επαθα... Ε τόση ώρα εκεί κάτι έπρεπε να κάνεις
jpavly Απρίλιος 28, 2005 #10 Απρίλιος 28, 2005 Σε καιρούς που το Stacker κάνει μόνο 160 τι να συζητάμε...
daospi Απρίλιος 28, 2005 #11 Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 23:30] Σε καιρούς που το Stacker κάνει μόνο 160 τι να συζητάμε... Ακόμα λιγότερο...140
Athens2004 Απρίλιος 29, 2005 #12 Απρίλιος 29, 2005 Αυτο ακριβώς... και 180 ευρώ μεταξύ μας δεν είναι και καμια κιβωτός του ΝΩΕ , απλά ένα υπερεκτιμημένο κουτάκι [200++++] το ρίχνουν τιμή , στα 180 [πάλι ακριβό είναι]
knight_77 Μάϊος 2, 2005 #13 Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από spc από κοντά χάνει πολύ λόγω μέτριας (aka Thermaltake) ποιότητας κατασκευής.... Eχω να καταγγειλω τη προκαταληψη του χρηστη spc προς τα προιοντα τηςThermaltake.:daisy: .Παντως,σοβαρα η ποιοτητα κατασκευης του που το ειδα απο κονταμου φανηκε αρκετα καλη για τα δικα μου δεδομενα.Βαζει σοβαρη υποψηφιοτητα μαζι με το Armour να αντικαταστησει τοτωρινο μου Enermax V770...
spc Μάϊος 2, 2005 #14 Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Σε καιρούς που το Stacker κάνει μόνο 160 τι να συζητάμε... Αρχική απάντηση από daospi Ακόμα λιγότερο...140 πάνε τα 140αρια....τώρα πίσω πάλι στα 160 Αρχική απάντηση από knight_77Παντως,σοβαρα η ποιοτητα κατασκευης του που το ειδα απο κονταμου φανηκε αρκετα καλη για τα δικα μου δεδομενα.δεν λέμε ότι είναι κακόαπλώς σε σχέση με το stacker πχ χάνει εμφανώς σε ποιότητα κατασκευήςαπό την άλλη πάλι έχει κολπάκια που το stacker δεν έχει....
Qlim4X Μάϊος 2, 2005 #15 Μάϊος 2, 2005 το στακερακι πιστευω οτι ειναι κλασεις ανοτερο απο το αρμορ.μου φενετε οτι εχει πολυ περισοτερο χωρο για υδροψυξη....αλλα το αρμορ πιστευω οτι εχει καλητερι σχεδιαση στα BAYS για σκληρους που αυτο στο στακερ θα πρεπει να το πληροσεις εξτρα
Κοπρίτης Μάϊος 2, 2005 #16 Μάϊος 2, 2005 ρε παιδια ετυχε την πεμπτη να δω απο κοντα για πρωτη φορα το Armor και μου δημιουργησε την εντυπωση οτι οταν θα ειναι σε λειτουργεια, τα δυο καθετα αλουμινενια αυτακια της προσοψης ,που δεν ηταν και ιδιαιτερα δεμενα στο κουτι, θα πρεπει να συντονιζονται για πλακα...ισχυει κατι τετοιο ή απλα το συγκεκριμενο που ειδα ηταν ταλαιπωρημενο?
jax7480 Μάϊος 2, 2005 #17 Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης ρε παιδια ετυχε την πεμπτη να δω απο κοντα για πρωτη φορα το Armor και μου δημιουργησε την εντυπωση οτι οταν θα ειναι σε λειτουργεια, τα δυο καθετα αλουμινενια αυτακια της προσοψης ,που δεν ηταν και ιδιαιτερα δεμενα στο κουτι, θα πρεπει να συντονιζονται για πλακα...ισχυει κατι τετοιο ή απλα το συγκεκριμενο που ειδα ηταν ταλαιπωρημενο? Συντονιζονται οντως για την πλακα, αλλα 2 μικρες φετουλες απο πλαστικες ταπες(σαν αυτες που βαζουν αναμεσα στα γραφεια και το τζαμι) εκαναν καλη δουλεια.Συνεχιζουν να ανοιγουν με την ιδια ευκολια, αλλα χωρις συντονισμο.
JimmyFox Μάϊος 2, 2005 #18 Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από spc πάνε τα 140αρια....τώρα πίσω πάλι στα 160 Aυτό ομολογώ οτι δεν το κατάλαβα. Ανέβηκε τόσο πολύ η ζήτηση και αύξησαν την τιμή? Πως την είδανε?
Κοπρίτης Μάϊος 2, 2005 #19 Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 23:04] Συντονιζονται οντως για την πλακα, αλλα 2 μικρες φετουλες απο πλαστικες ταπες(σαν αυτες που βαζουν αναμεσα στα γραφεια και το τζαμι) εκαναν καλη δουλεια.Συνεχιζουν να ανοιγουν με την ιδια ευκολια, αλλα χωρις συντονισμο. σωστος...******* παντως εκ μερους τετοιας εταιρειας να φτιαχνει ενα νεο και ακριβο κουτι και η πρωτη κυριολεκτικα εντυπωση που δινει ειναι οτι θα κουδουνιζει μολις τεθει σε λειτουργεια...κατα τα αλλα παντως μαρεσε πολυ το κουτακι (και η διατρητη λαμαρινα στα bays)θα μαρεσε ισως περισσοτερο εαν παρειχαν και μια εναλλακτικη λυση στο σχεδιο του παραθυρου... (να πωλειται δλδ φθηνοτερα αλλα ανευ παραθυρου και να εχεις τη δυνατοτητα επιλογης μεταξυ τριων διαφορετικων εναντι εξτρα αντιτιμου...)
Narayan Μάϊος 2, 2005 #20 Μάϊος 2, 2005 Από ότι κατάλαβα η μόνη διαφορά μεταξύ Armor και Kandalf είναι το "μάτι" που έχει το Kandalf;Αρκετά όμορφα και τα δύο πάντως, μου αρέσουν περισσότερο από το Stacker
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.