ΝTG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2005 Επεσαν στα χερια μου δυο dvd-akia bootable που περιεχουν ολες τις εκδοσεις των windows ΧΡ,2000 ,2003 ,Μe ,98, ΝΤ κλπ σε home ,pro,server εκδοσηοπυ υπαρχουν!!Ετσι αφου βαλεις το dvdaki διαλεγεις ποιο λειτουργικο θελεις και μετα ξεκιναει κανονικα η εγκατασταση!!Μου αρεσε σαν ιδεα και θελω να φτιαξω ενα παρομοιο μονο με λειτουργικα που θελω!!Ξερει κανεις αποδω πως μπορω να το κανω bοοτ και μετα απο καποιο μενου να διαλεγω το λειτουργικο??Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Βασικα το dvdακι αυτο, το εχεις ακομα στο χερια σου? Θα ηθελα κ εγω ενα "Αδερφακι" του Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Αν με βοηθησει καποιος να κανω κανενα "ξαδερφακι" του γιατι δυο dvd ειναι πολλα και κατι 95 και Με και ολες οι home eκδοσεις δεν με ενδιαφερουν!!!!Anybody..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TmouR Απρίλιος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Ότι χρειαστείς θα το βρεις εδω: http://flyakite.msfnhosting.com/ Εγώ έχω φτιάξει τα δικά μου Unattended AIO DVD και τα δουλέυω καιρό τωρα. Καλή επιτυχία και καλά ξενύχτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Thanx mate!!Tωρα που ηξερες οτι θα μπω βραδυ .....και θα ξενυχτησω...????????΄λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TmouR Μάϊος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αυτές οι δουλείες γίνονται πάντα βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 έχει και τα 64bit α ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 2, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 οϊ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TmouR Μάϊος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 20:44] έχει και τα 64bit α ? Λογικά θα παίξει με την ίδια διαδικασία με τα ΧΡ/2003. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Τελικα κατάφερε κανείς να ενσωματώσει τα win64 σε ένα τέτοιο dvd;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.