djtaz13 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2020 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω μια καινούργια οθόνη υπολογιστή για μέση χρήση (κυρίως για browsing, ταινίες, εργασία - παροδικά, gaming - πιο σπάνια). Μετά από αναζήτηση και ψάξιμο έχω ψιλοκαταλήξει στην παρακάτω αλλά θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε τη γνώμη σας και αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη οθόνη ελεύθερα. Το budget που διαθέτω είναι στα €350. https://www.skroutz.gr/s/21850734/AOC-Q27G2U.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάϊος 25, 2020 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2020 πριν 11 ώρες, το μέλος djtaz13 έγραψε: gaming - πιο σπάνια ips Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάϊος 25, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Oric έγραψε: ips Αν πω σκέτο σπάνια αλλάζει η απάντηση σου; Θέλω να πω ότι απ όσα έχω διαβάσει και αν θεωρήσουμε ότι το gaming δεν θα είναι μια καθημερινή δραστηριότητα πρέπει να πάω για VA οθόνη. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάϊος 25, 2020 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2020 (edited) πριν 4 ώρες, το μέλος djtaz13 έγραψε: Θέλω να πω ότι απ όσα έχω διαβάσει... ...προφανώς, όσα έχετε διαβάσει, τα έγραψαν ημιμαθείς παιχνιδάδες (gamers) - κι απ' αυτούς υπάρχουν μπόλικοι στο Internet. Αυτό που πρέπει να πάρετε είναι πάνελ IPS (ή PLS, αν πρόκειται για οθόνη Samsung, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια τεχνολογία). Βεβαίως, αν πάρετε πάνελ VA, ή ακόμη και TN, δεν θα πάθετε τίποτε. Απλώς, θα βλέπετε χειρότερη εικόνα. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2020 από Oric Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάϊος 26, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2020 Κάποιο άλλο σχόλιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts