p55 Μάϊος 24, 2020 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2020 πριν 54 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Ναι ναι παιξε με τον πονο μου γελα κυρια μου, γελα καλη μου Από αντικαλημεράκια περίμενες κάτι άλλο; Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 24, 2020 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ελπίζω να βρει την άκρη ο seek. Έτσι κι αλλιώς, ψάχνει και βρίσκει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 25, 2020 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2020 πριν 14 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: Ναι ναι παιξε με τον πονο μου γελα κυρια μου, γελα καλη μου Χωρίς κανένα λόγο Spoiler πριν 14 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: δεν εχω κουμπωσει jack ποτε εινα να μη σου κατσει... Κούμπωσε μία και ξεκούμπωσε ντε, μπας και ξυπνήσει Εϊναι άβυσσος το κορμί αυτών των σμαρτφονιών 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 25, 2020 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2020 Να ξερεις για σενα το εκανα αλλα.. @DEADLAZARUS δηλαδη τζιφος Το ζηταει το RMA του.. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 24, 2020 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2020 Και επανερχομαι με την οδυσσεια και την λυση. Πηγε στο σερβις μια βδομαδα αναμονη. Επανεγκατασταση λογισμικου. Επιστρεφει δουλευει μια μερα καλα μετα ακουγόταν μεν αλλα παρα πολυ χαμηλα για καταλαβω τι μου λενε το ειχα στην μεγιστη ενταση. Παλι σερβις δεν εχει θεμα λεει το ακουστικο παλι αναμονη παλι επανεγκατασταση. Μετα απο 2 μερες παλι τα ιδια.. βαρεθηκα να το στειλω κουραστηκα Μου σκαει στο μυαλο ο κανονισμος περι εντασης του ακουστικου ανα χωρα και μου μπαινουν υποψιες για bug. Αν στο αρχικο σεταπ βαλω Ελλαδα το προβλημα εμφανιζεται αν βαλω Ελβετια παιζει καμπανα. Καποιο bug με τα country codes και maximum volume allowed Οποτε αλλαχτε χωρα παιδες.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιούνιος 24, 2020 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2020 πριν 23 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Οποτε αλλαχτε χωρα παιδες.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts