Jump to content

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

learner

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ο αναστημένος Ιησούς να αναστήσει και εμάς από κάθε θλίψη και αναποδιά κάνοντάς μας καλύτερους ανθρώπους!!!

Kαλή Ανάσταση σε όλους και Χριστός Ανέστη(σε κανά 2ωρο)!!!

1 εβδομάδα νηστεία σχεδόν τελείωσε...Έχουμε αγώνα αύριο(και σήμερα)

Καλη Ανασταση σε ολους παιδια........

Παντως σε ενα χωριο εξω απο την Κοζανη που βρισκομαι λογω ελλειψης παπα στο χωριο η ανασταση εγινε στις 9.00 το βραδυ :blink: οποτε το να τρως μαγειριτσα και κατσικακι στις 10.30 εχει αλλη φάση.........

:OT: προς τον φιλο Bird : αδειασε το PMbox σου:OT:

Καλη Ανασταση σε ολους!

Στο Γαλατσι ο παπας το σφυριξε 11.55 και ολοι τρεχαμε να φαμε!

Χριστος Ανεστη μαγκες! Ηρεμια με την μαγειριτσα κ τα αυγουλακια. Αυριο εχει μαχη στις σουβλες :devil:

Χριστός Ανέστη Λέμε!!

BTW Ο Θεός με εκδικείται για την βλαστήμια που έχω ρίξει τις τελευταίες μέρες, με έχει πεθάνει το στομάχι μου. Τσάμπα τα σκότια και το αρνακι που περιμένει αύριο. :cry:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

@ dfragos ο Θεος ειναι ή ο Πετρος σε καταραστηκε με τις προσφατες φωτο ??? :p:D

Χαλαρά..... :cry:

Χρονια πολλα παιδια σε ολους. Δυστυχως ειμαι δουλεια και περιμενω το ρολοϊ να δειξει 16.00 για να φυγω.

Καλα να περασετε ουλοι...

Χριστος Ανεστη σε ολο το φορουμ,και η Ανασταση του Κυριου να μας δινει υγεια δυναμη και αγαπη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.