magicman Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2020 Καλημέρα, εχει περάσει κανείς σε osb βερνίκι? κάποια πρόταση? το youtube είδα οτι το περνανε με πινελο και γίνεται σκληρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Μάϊος 25, 2020 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2020 On 22/5/2020 at 1:02 ΜΜ, το μέλος magicman έγραψε: Καλημέρα, εχει περάσει κανείς σε osb βερνίκι? κάποια πρόταση? το youtube είδα οτι το περνανε με πινελο και γίνεται σκληρό. Δεν το χω κανει ,αλλα ειδα προσφατα... Οντως δημιουργει ενα φιλμ κ το στρωνει , κ γινεται πανεμορφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 26, 2020 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2020 Έχω κάνει ταβάνι με OSB βερνικωμένο στη βεράντα του εξοχικού. Εγώ το γυάλισα πρώτα για να φύγουν τα "γρέζια" που έχει και μετα πέρασα 2 χέρια βερνικι. Εδώ και 10 χρόνια είναι πένα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 26, 2020 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2020 3 hours ago, Rusty_Cookie said: Έχω κάνει ταβάνι με OSB βερνικωμένο στη βεράντα του εξοχικού. Εγώ το γυάλισα πρώτα για να φύγουν τα "γρέζια" που έχει και μετα πέρασα 2 χέρια βερνικι. Εδώ και 10 χρόνια είναι πένα. ποιο βερνικι περασες θυμασαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 26, 2020 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2020 (edited) Wood Style Aqua - Kraft Paints KRAFTPAINTS.GR Water-based polyurethane decorative wood varnish It is a high-quality waterborne polyurethane acrylic decorative varnish. It protects and decorates the wood. Suitable for exterior and interior wood surfaces such... Υ.Γ. Να πω πως δεν ρουφούσε καλά το osb και όταν στέγνωσε το πρώτο χέρι, δεν ήταν και πολύ ομοιόμορφο. Οπότε το είχα περάσει λίγο με 1000αρι γυαλόχαρτο και έκατσε καλά μετά το δευτερο χέρι. Δεν ξέρω αν είναι ο ορθόδοξος τρόπος για να γίνει. Ας μιλήσουν και τα μαστόρια του φόρουμ. @karmen1983 Έγινε επεξεργασία Μάϊος 26, 2020 από Rusty_Cookie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts