serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2020 (edited) Καλημέρα. Μία ερώτηση σχετικά με domain. Εάν θέλω να εγκαταστήσω Windows 10, το θέλω αρχικά για χρήση στο σπίτι. Ίσως αργότερα χρειαστεί αυτό το laptop να το πάω στην εταιρία και εκεί πρέπει να το βάλω στο domain. Οπότε, εδώ είναι η ερώτηση. Με Windows 10 Home θα μπορέσει να μπει-παραμετροποιηθει στο domain της εταιρίας ή θέλει Windows 10 Professional; Σας ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Μάϊος 22, 2020 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάϊος 22, 2020 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2020 4 minutes ago, serpico75 said: Με Windows 10 Home θα μπορέσει να μπει-παραμετροποιηθει στο domain της εταιρίας Όχι. Compare Windows 10 Home vs Pro | Microsoft Windows WWW.MICROSOFT.COM Get reassurance on which Windows 10 version to buy. Compare Windows 10 Home vs. Pro with Microsoft’s comprehensive checklist and feel confident in your choice! Ενότητα: Business Management and Deployment 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 22, 2020 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2020 ΜΕ την καμια. Παρε ενα κλειδι απο το ebay η απο αλλο καταστημα 10-Pro και καντα upgrade. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Μάϊος 23, 2020 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2020 (edited) On 5/22/2020 at 12:33 PM, YDinopoulos said: ΜΕ την καμια. Παρε ενα κλειδι απο το ebay η απο αλλο καταστημα 10-Pro και καντα upgrade. Το κλειδί από π.χ. ebay θα κρατήσει forever ή θα πιαστεί κάποια στιγμή από ms και θα έχω θέμα; Έγινε επεξεργασία Μάϊος 23, 2020 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 23, 2020 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2020 On 23/5/2020 at 11:33 ΜΜ, το μέλος serpico75 έγραψε: Το κλειδί από π.χ. ebay θα κρατήσει forever ή θα πιαστεί κάποια στιγμή από ms και θα έχω θέμα; Υπάρχει η πιθανότητα μετά από φορμάτ να μην λειτουργεί ή να χρειάζεται τη διαδικασία μέσω τηλεφώνου. Ακόμα και έτσι όμως η τιμή είναι αρκετά μικρή, επομένως κατά τη γνώμη μου μικρό το κακό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 25, 2020 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2020 On 5/23/2020 at 11:33 PM, serpico75 said: Το κλειδί από π.χ. ebay θα κρατήσει forever ή θα πιαστεί κάποια στιγμή από ms και θα έχω θέμα; Αν δεν αλλαξεις μητρικη, δεν χανεται τιποτα αποσο ξερω. Εχω κανει καμια 15αρια φορματ σε 4 μηχανακια σε σπιτι/γραφειο και το εχει παρει κανονικα. Το πιο παλιο μου, ειναι αγορασμενο καλοκαιρι 2018. Δεν ειχα θεμα εως τωρα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts