Athanasios2104 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2020 έχετε να προτείνετε μία καλή φραπεδιέρα; ως τώρα δοκίμασα τα απλά χτυπητηράκια από ikea και κάτι από aliexpress, άλλα δεν, μετά από λίγο πεθαίνουν δεν εννοώ βέβαια επαγγελματικά, άλλα κάτι που να έχει ισχύ και να κρατάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 18, 2020 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2020 Αυτά που εδιναν κάποτε με το nescafe ήταν πολύ καλά και δυνατά. Στο γραφείο έχω και ένα του δεκάρικου από σουπερμάρκετ το οποίο είναι επίσης καλούτσικο, αλλά όχι σαν αυτό του nescafe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 18, 2020 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2020 (edited) Αυτα με τα οποία είμαι ικανοποιημένος και εγώ και φίλοι είναι από Vicko Είχα δυο προηγούμενα σχέδια/μοντέλα και ήταν και τα δύο σκυλιά. Δυνατά (όσο πρέπει για φραπεδούμπα) και με αντοχή στον χρόνο. Μόνο το ματσούκι μπροστά φεύγει μετά από κάποιο καιρό και ή απλά το ξαναβάζεις και συνεχίζεις το χτύπημα ή πετάς μία Logo στιγμής και δεν ξανα-ασχολείσαι. EDIT: Διαβάζοντας τον τίτλο προϊόντος παρατήρησα ότι έχουν δοσομετρητή στο καπάκι . Πόσο άραγε είναι η δόση για τον φραπέ; (αν χρησιμοποιείς σκόνη και όχι "coffeecrumps" (sic) ) EDIT2: Βλέπω τα νέα έχουν 2 ταχύτητες. Δεν ξέρω αν αυτή η έξτρα πολυπλοκότητα... μειώσει την αντοχή. (εκτός αν εννοούν ότι η 1η είναι η νεκρά) Έγινε επεξεργασία Μάϊος 18, 2020 από l2phile 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Μάϊος 18, 2020 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2020 Eίχα πάρει φοιτητής μια πολύ δυνατή και κατέληξα αντί για φραπέ να πίνω νερό με αφρό.Μετά βολεύτηκα με μια hobby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 20, 2020 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2020 Ειχα πάρει πριν χρόνια μια της singer που δεν την βλέπω τώρα και είμαι ευχαριστημένη Βέβαια και εμένα έφυγε το ματσούκι μπροστά που λέει και ο @l2phile αλλά και εγώ κόλλα έβαλα Μοιάζει πολύ με αυτήν κ από τις οικονομικές θα την δοκίμαζα https://www.skroutz.gr/s/16179575/Izzy-Caffeccino-Spicy-Red-222871.html Αν και πλέον έχω φτάσει σε μια ηλικία που πιστεύω ότι σε κάθε αγορά πρέπει να κάνεις υπομονή και να παίρνεις κάτι που θα μείνει. Η επόμενη αγορά μου θα είναι κατα 99% αυτή https://www.skroutz.gr/s/3204145/Artemis-MIX-2010-Economy-Red.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 20, 2020 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2020 Εμένα οι σταθερές φραπεδιέρες μου τη σπάνε γιατί δεν μπορείς να τις βάλεις κάτω από τη βρύση για ξέπλυμα. Τα μιξεράκια των 30w είναι μια χαρά για φραπεδάκι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 20, 2020 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2020 22 minutes ago, GriGaS said: Εμένα οι σταθερές φραπεδιέρες μου τη σπάνε γιατί δεν μπορείς να τις βάλεις κάτω από τη βρύση για ξέπλυμα. Τα μιξεράκια των 30w είναι μια χαρά για φραπεδάκι. + οτι κάποιες σταθερές δεν είναι αρκετά ψηλές και δεν χωράει ότι ποτήρι θες (πχ μισόλιτρο για μεγάλη βάρδια) + ότι δεν είναι φορητές Δεν τα παίρνω από Vicko, αλλά είχα δοκιμάσει παλιά αρκετές τσίπικες και τα έφτυναν. Αυτήν την έχω κοντά 8 χρόνια για καφέδες και καμία ντόπα και δεν έχει κάνει κιχ. Αυτά με 6-8 ευρώ (ακρίβυναν και αυτές ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 20, 2020 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2020 Συν ότι με αυτές μπορείς μέχρι να χτυπήσεις και λίγη σαντιγύ ή καμία βινεγκρετ και μετά να πλύνεις με σαπούνι και σφουγγάρι το χτυπητηράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Μάϊος 20, 2020 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2020 Mια izzy , σειρα day line -ne 301 , στα 100 w την εχω 15 χρονια κ δουλευει σαν την πρωτη μερα...ειδικα στη 2η σκαλα σκοτωνει!!!! Βαλε τωρα 15 χρονια με 5-8 καφεδες καθημερινα....τιμη φυσικα κ δε θυμαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts