serifoulis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2020 καλημερα στην ομάδα. Έχω ένα προβολή όταν ανοίγω τον υπολογιστή δεν μπορώ να πατατισω για να μπω στο bios και μετά μου πετάει μια μαύρη οθόνη και το mouse αλλά δεν μπορώ να το μετακινήσω Gigabyte 970a-ds3p Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάϊος 18, 2020 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2020 στο μηχάνημα υπάρχει λειτουργικό εγκατεστημένο? το mouse στο εμφανίζει όταν πατήσεις το bios key ή ακόμα και αν δεν το πατήσεις? δοκίμασες να κάνεις το bios reset? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harroulis Ιούνιος 8, 2020 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2020 Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα!!!Αν μπορει να βηθησει καποιος.Εωχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 8, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2020 βοήθησε μας λίγο παραπάνω, για αρχή απάντα στις ερωτήσεις που έκανα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harroulis Ιούνιος 19, 2020 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2020 Τελικα λυθηκε το προβλημα.Ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 19, 2020 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2020 Πες μας ομως αν θες, πως για να βοηθηθουν και αλλοι στο μελλον 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts