Jump to content

η γνωμη σας για θερμοκρασιες με ΧΡ-120

Bobi Rhoads

Recommended Posts

Παιδες ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!

Ερωτω !!! Γιατι χωρις!!! να εχω ανοιχτο κανενα προγραμα Δηλ, να δουλευει στο ρελαντι ο υπολογιστης μου και εχοντας ανοιχτο μονο το Speed fan καθομαο περιπου 25 λεπτα και κοιταγα!!

Μια εδειχνε θερμοκρασια επεξεργαστη 61 μετα απο λιγο 54 μετα απο λιγο 47 μετα 41 και μετα απο 2 λεπτα ανεβαινει σιγα σιγα εως τα 62 και παλι κατεβαινει σιγα σιγα και αυτο γινεται συνεχεια !!

Κοιτοντας τα πρασινα που δειχνουν την καταπονηση του επεξεργαστη μια εδειχναν 100% μετα απολιγο 68% μετα 45% μετα 2% μετα 0% και παλι ξανα ανεβαινει εως το 100% και πεφτει ΧΩΡΙΣ να κανω τιποτα απλα κοιταω το Speed fan !!!

ειναι φυσιολογικο;;;;;;

Μπας και εχω κολησει ιο;;;; και μου κανει κολπα;;;;

Βοηθατε παιδια!!!!!!! :blink: :cry: :help: :help: :help:

Πέρνοντας υπόψη ότι όλα είναι εντάξει μα το speedfan, κάτι "τρέχει" στο παρασκήνιο....που απασχολεί τον επεξεργαστή σου. Κοίτα λίγο από το τασκ μάνατζερ τις διεργασίες για κάτι ύποπτο....που σίγουρα είναι εκεί! Μπορεί να είναι και κανένας δούρειος....που το απεύχομαι...δες,πες και τα λέμε.

Αρχική απάντηση από N3M3SYS [Σήμερα, στις 22:36]

Πέρνοντας υπόψη ότι όλα είναι εντάξει μα το speedfan, κάτι "τρέχει" στο παρασκήνιο....που απασχολεί τον επεξεργαστή σου. Κοίτα λίγο από το τασκ μάνατζερ τις διεργασίες για κάτι ύποπτο....που σίγουρα είναι εκεί! Μπορεί να είναι και κανένας δούρειος....που το απεύχομαι...δες,πες και τα λέμε.

Ευχαριστω μεγαλε καλα ειχα υποψια!!! τετοιο σκατο θα ειναι σιγουρα!!!!:blink: :hi:

Ναι ρε....και εγω ημουν μια χαρα με τον Πρεσχοττ ..... Το χειμωνα βαραγε κατι 65 με 75 ξεγυρισμενα....:laughing:

Λυπαμε πολυ που τον εχω πουλησει . Πως θα κραταω τον καφε μου ζεστο τωρα , μου λετε ...??

Αρχική απάντηση από blade_pan [Χθες, στις 23:03]

Παιδες δεν ξερω ειμαι μια χαρα με την xp-120...Εχω 30-35C με O/c απο 2,2 στα 2,7...

Φιλε μου εισαι ευχαριστημενος δηλ, πολυ !!!!

και ποσο το πηρες ολο μαζι;;; :blink:

Κανει για ASUSS P4P 800 ;;

Παρα πολυ...να φανταστεις πουλησα την υδροψυξη....

Την εχω πανω σε μια Dfi sli....τωρα ξεχασα να πω οτι ειναι με εναν ανεμηστηρα enermax 12ρη με ελεγχο στροφων....

Εκανε 55 xp-120 + 18 o enermax...

Πηγαινε στο site της thermalright και δες αν κανει για την Mobo σου...:)

τι μητρηκη εχεις?

παιζει να κανεις και καποια κολπα!στη δικια μου(AG8) επρεπε να γυρισω την βαση της ψυχτρας του chipset 180 μοιρες!και μετα χωραγε μια χαρα το τερας!

Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος ρε πιδιά από την XP120.

Έχω πάνω της έναν 12'' στις 1200-1300 στροφές (δεν θυμάμαι CFM :o , νομίζω 46)

και σε idle είμαι στους 42(stock). Πάστα έχω Ceramique.

To Sys temp παίζει πάντα κάτω από 40(36-39).

Το περίεργο είναι ότι όταν την πρωτοέβαλα ήταν στα 31-35 idle και μετά ανέβηκε.

Βέβαια έχει ανέβει και η θερμοκρασία(Ανοικτό κουτί ;) ) Καθώς την έβαλα τέλη Μαίου και εδώ στα Γιάννενα είχε ψώφο ακόμα.:tomato: . Αλλά τόσο πια ρε μαμώτο??

Πάντως είναι silent η κατάσταση γενικότερα οπότε .... κάπου πρέπει να χάσω ;)

Παιδες εγω ειμαι που εχω το προβλημα με το ΠΙ ΣΙ που δουλευει ο επεξεργαστης χωρις να κανω τιποτα!!! Οντως πηγα στο ΤΑΣΚ ΜΑΝΑΤΖΕΡ και δειχνει το ιδιο με το Speed Fan οτι δουλευει τερμα 100% και μετα απολιγο σταματαει!! Τι ειναι ;;; ΙΟΣ ;;; και πως τον Βγαζω;; Το γ........με εε;;; μαλον....

Ποντιφικα ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ εισαι;;;;; Ρε πατριδααααα.....

Αρχική απάντηση από pontifikas

Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος ρε πιδιά από την XP120.

Έχω πάνω της έναν 12'' στις 1200-1300 στροφές (δεν θυμάμαι CFM :o , νομίζω 46)

και σε idle είμαι στους 42(stock). Πάστα έχω Ceramique.

To Sys temp παίζει πάντα κάτω από 40(36-39).

Το περίεργο είναι ότι όταν την πρωτοέβαλα ήταν στα 31-35 idle και μετά ανέβηκε.

Βέβαια έχει ανέβει και η θερμοκρασία(Ανοικτό κουτί ;) ) Καθώς την έβαλα τέλη Μαίου και εδώ στα Γιάννενα είχε ψώφο ακόμα.:tomato: . Αλλά τόσο πια ρε μαμώτο??

Πάντως είναι silent η κατάσταση γενικότερα οπότε .... κάπου πρέπει να χάσω ;)

η αληθεια ειναι πως ο ανεμιστηρας δουλευει σε παρα πολυ χαμιλες στροφες!

οποτε ειτε εχεις την ΧΡ-120 ητε καποια αλλοι παλι το ιδιο ειναι!

βαλε πανω εναν που να μην ειναι και πολυ θορυβοδεις αλλανα δουλευει σε παραπανω στροφες και θα δεις τρομερη διαφορα!

αν θες ομως silent τιποτα δεν προκειτε να σου κανει!μονο υδροψυξη!

Απίστευτα καλή η XP120. Την έχω με Panaflo 120 ανεμιστήρα στις μισές στροφές. Ο ανεμιστήρας παίρνει ρεύμα από τη μητρική που είναι ρυθμισμένη να δίνει μισές στροφές μέχρι ο επεξεργαστής να φτάσει τους 50 βαθμούς και να ανεβάζει full στροφές στους 51 βαθμούς. Ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται καθόλου και ο O/C @ 2470 επεξεργαστής ποτέ δεν πέρασε τους 47 βαθμούς με 100% load και κλειστό κουτί όση ώρα και αν τον έχω ανοικτό τώρα που είναι καλοκαίρι. Για συνηθισμένη δουλειά (internet και επεξεργαστή κειμένου) έχω 34 βαθμούς αλλά έχω ενεργοποιήσει και το cool n quiet.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.