Jump to content

απορεία έρευσης DC++ 0.674

nobig

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με το παλίο ντι σι όταν είχες κάτι στην queue και έκανες δεξί κλίκ. find alternatives έψαχνε με βάση το όνομα και το μέγεθος. Στο καινούργιο ψάχνει με βάση το ΤΤΗ και φυσικά βρίσκει μόνο το αρχικό που κατέβαζες. Υπάρχει τρόπος να ψαχνει με δεξί κλικ όπως παλιά και να μην χρειάζεται όλη η διαδικασία χειροκίνητα;

Έχω ψάξει και απο options αλλά τίποτα

Δε νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό, αφού με αυτό τον τρόπο είσαι βέβαιος ότι θα παραλάβεις από Alternatives το ίδιο αρχείο που ξεκίνησες να κατεβάζεις από κάποιον άλλο...;)

Η ταυτότητα του αρχείου είναι σημαντική και ΟΧΙ η ονομασία του, γιατί διαφορετικά το παραγόμενο αρχείο θα ήταν άχρηστο.... :D

Σε εμένα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα αυτή η διαδικασία και βρίσκω πάντα ανάλογα βέβαια το αρχείο που θέλω να κατεβάσω παραπάνω από 5 εναλλακτικές συνδέσεις....

Αυτά τα λίγα.... :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.