skepasti21 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2020 Φίλοι μου ήρθα να κλάψα στον ώμο σας, τι μου ήρθε να κάνω εκκαθάριση ΟΛΩΝ στον CHROME στον υπολογιστή και πάτησα το κουμπί σαν τον ΚΙΜ χωρίς να έχω κάνει Log out πρώτα. Δοκίμασα την λύση με την επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση του φακέλου user data του chrome αλλά δεν υπάρχει κάτι για να επαναφέρει, μέχρι και το shadow explorer δοκίμασα άλλα στην αντιγραφή του φακέλου βγάζει σφάλματα. Πόσο άσχημα είναι τα πράγματα ? Κλαίω όλη μέρα.... Να πάω να φουντάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Μάϊος 9, 2020 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2020 κανενα προγραμμα σαν ανακτησης αρχειων θα δοκιμαζα, και μετα email στη google γιατι οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 9, 2020 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2020 Το πρόβλημα σου να συμπεράνω είναι ότι έχασες τους κωδικούς, σωστά; Αν ναι, δυστυχώς δεν έχω λύση πέρα από την δοκιμή κάποιου προγράμματος επαναφοράς αρχείων αλλά chrome://flags -> Search "password import" -> Set to "Enabled" Και έπειτα εδώ: chrome://settings/passwords Θα μπορείς να τα κάνεις export και έπειτα import σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάϊος 9, 2020 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2020 Να υποθέσω ότι μιλάμε για Windows και η επαναφορά συστήματος είναι απενεργοποιημένη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Μάϊος 9, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2020 1 hour ago, p55 said: Να υποθέσω ότι μιλάμε για Windows και η επαναφορά συστήματος είναι απενεργοποιημένη; Την δοκίμασα αλλά συνεχώς μου βγάζει σφάλμα, δοκίμασα clean boot και κάτι άλλα διάφορα που βρήκα αλλα...... δες φωτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάϊος 9, 2020 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2020 Τι να σου πω; Απλά περίμενε μήπως το δει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει. Ίσως κάποιο πρόγραμμα επαναφοράς αρχείων να σου κάνει κάτι αλλά νομίζω ότι δεν θα πρέπει να το εγκαταστήσεις στον ίδιο δίσκο που θες να ανακτήσεις δεδομένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 9, 2020 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2020 Αν και ο τίτλος σου είναι πιο πολύ clickbait και δεν είναι βοηθητικός, να βάλω και εγώ μία σελίδα που βρήκα στα γρήγορα: How to Recover Deleted Passwords in Google Chrome WWW.GUIDINGTECH.COM Deleted a bunch of passwords in Google Chrome by accident? Here's a nifty workaround to safely restore them provided a few requirements are met. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Μάϊος 10, 2020 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2020 12 hours ago, tragikos said: Αν και ο τίτλος σου είναι πιο πολύ clickbait και δεν είναι βοηθητικός, να βάλω και εγώ μία σελίδα που βρήκα στα γρήγορα: How to Recover Deleted Passwords in Google Chrome WWW.GUIDINGTECH.COM Deleted a bunch of passwords in Google Chrome by accident? Here's... Δεν έχω δυστυχώς άλλη συσκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts