Jump to content

Ποιος θα το σηκωσει? (europe mode on)

fantacid

Ποιος θα το σηκωσει?  

22 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Στοιχηματιστε ποιος θα ειναι ο φετινος ευρωπαικος πρωταθλητης κ σπαστε τον post counter!

Διπλα στα ονοματα των ομαδων υπαρχει ενας συντελεστης,

δηλωστε ποσα ποστς στοιχηματιζετε κ την επομενη μερα του τελικου θα γινει η πληρωμη!

Μια νεα,επαναστατικη δυνατοτητα του του vB που εγκαινιαζει το theLab.gr μονο για τα μελη του σε παγκοσμια αποκλιστικη δοκιμη

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 20:36]

Τσελσι και απο δω

Γυρισες απο τον Αστακο καμαρι μου??

Εγω θελω Λιβερπουλαρα.... αλλα στα παπακια μου ποιος θα το παρει!! Εχω να δω ποδοσφαιρο κανα 2χρονο... Αμα δεν ειναι μαυρος, χοντρος, με σπυριαρα μπαλα και δεν γραφει "Barkley" η αμανικη φανελλα, δεν αξιζει να το παρακολουθεις! (Αντε και Iverson-Garnett επειδη αποσυρθηκε ο Sir Charles...:bye: :bye: :bye: )

ΝΒΑ ρε τσουτσεκιαααααα!!!! :banging: :banging: :banging: :banging: :banging:

[/φαιδρος εγκαθετος spammer : OFF]

αν κ δε λεει πολλα το 1-0

ενα εχω να σας πω:

ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η τσαΠΟΥ

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!

SLB@αποσυρθηκε ο barkley???

απο τα παλια τα χρονια οταν ακομα ειχα επαφη με nba ελεγε καθε χρονο οτι φευγει κ φευγει.....

τελικα εφυγε χωρις ουτε ενα δαχτυλιδι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.