fortenick Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2005 Ρε παιδια δωστε λιγο τα φωτα σας.:toomuchne Μολις εκανα μια παραγγελια απο το pc-memory-upgrade και στο σημειο που δεινεις τα στοιχεια σου εγω τα εγραψα στα ελληνικα.Οταν ηλθε το mail επιβεβαιωσης τα στοιχεια ηταν γραμμενα με αλλαμπουρνεζικα.Τι να κανω?Να ξανακανω παραγγελεια γραφωντας τα στοιχεια μου με αγγλικα η' να να το αφησω οπως εχει?Απαντηστε αν ξερετε σας παρακαλω γιατι αυριο θα παω στη τραπεζα για να καταθεσω τα χρηματα:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Μην πας...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 εγω λεω μην πας.. κανε καινουρια παραγγελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Απρίλιος 27, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Τα στοιχεια να τα γραψω με αγγλικους χαρακτηρες αυτη τη φορα?Θα τη βρουν τη διευθυνση η' θα τρεχω μετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Ε,φυσικα. Τι περιμενες? Να τα γραψεις στα Ελληνικα και να τα καταλαβουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Απρίλιος 27, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Τρεχω για παραγγελια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Περιμανε βρε,θα σου στειλουν καποιο mail επιβεβαιωσεις που θα σε ρωτησουν τα πραγματικα σου στοιχεια.ελπιζω το mail σου να το εγραψες με λατινικους χαρακτηρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Απρίλιος 27, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Μου στειλαν mail με το προιον που παρηγγειλα,το κοστος του μαζι με τα μεταφορικα και φυσικα τα στοιχεια μου.Ειχε επισης και ενα link που σε πηγαινε στην σελιδα με τους τροπους πληρωμης.Αυτο που δεν πολυκαταλαβα ειναι,οταν θα καταθεσω τα χρηματα να τους ειδοποιησω.Μηπως υπαρχει καποιος κινδυνος και πιαστω κοροιδο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 00:08] Μην πας...... Απλά πράγματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.