Jump to content

Help με επιλογη φορητου mp3 player

petroSEXtreme

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για ενα φορητο mp3 player εως 100-110 ευρω και ειμαι αναμεσα στο sony nwe-xx (αυτο του link αλλα με 512 μνημη) η του creative muvo nx .Ποιο απο τα δυο λετε να παρω? το sony ειναι υπερβολικα κομψο αλλα το muvo νομιζω εχει ποιο πολλες δυνατοτητες:confused: :confused: :wassat:

Εσεις πρωτηνετε κανα αλλα σαυτα τα λεφτα ομως??

Αρχική απάντηση από petros@idk$

Μιλας παντα για το rhomba που αν δεν κανω λαθος ειναι σαν φορητος σκληρος δισκος και οχχι gia to muvo

Όχι είναι σαν το muvo. Μην σου πω ότι θεωρήτε και muvo μιας και τους drivers τους έχουν στην ίδια κατηγορία.

Αρχική απάντηση από Isolated

εγω εχω το muvo tx 128αρι, κ το μονο που δε μ αρεσει ειναι οτι δεν εχει πολυ μεγαλη ενταση...το σονυ δε το χω ακουσει.

Δεν εχει μεγαλη ενταση???Αυτο το ειχα ξανακουσει καπου?Υπαρχει περιπτωση να μην υσχηει αυτο στην εκδοση ΝΧ???

Αρχική απάντηση από petros@idk$

Δεν εχει μεγαλη ενταση???Αυτο το ειχα ξανακουσει καπου?Υπαρχει περιπτωση να μην υσχηει αυτο στην εκδοση ΝΧ???

Το χω ξαναγραψει εγω εδω...lol..δε ξερω αν το χει δει κ αλλος ετσι...

Μπορει να μην ισχυει στην nx, γι αυτο που εχω φαντασου οτι ακουγεται λιγοτερο απο cd player.

Αν επερνα τωρα mp3 player θα περνα το σονυ, ειναι πολυ ομορφο (το μουβο το πηρα τρεχοντας).

Αρχική απάντηση από Isolated

Το χω ξαναγραψει εγω εδω...lol..δε ξερω αν το χει δει κ αλλος ετσι...

Μπορει να μην ισχυει στην nx, γι αυτο που εχω φαντασου οτι ακουγεται λιγοτερο απο cd player.

Αν επερνα τωρα mp3 player θα περνα το σονυ, ειναι πολυ ομορφο (το μουβο το πηρα τρεχοντας).

Δηλαδη λες για sony?

Αρχική απάντηση από daospi

Για δες αυτό...

http://www.digimania.gr/iFP790.htm

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εταιρεία.

Kοιτα πολυ ομορφο αλλα με αυτα τα λεφτα περνω με 512 μνημη...

Αρχική απάντηση από petros@idk$ [Σήμερα, στις 00:39]

Kοιτα πολυ ομορφο αλλα με αυτα τα λεφτα περνω με 512 μνημη...

Πίστεψέ με,αξίζει τα λεφτά.Και από δυνατότητες δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα δύο.

Παρε σονυ..δε βαριεσαι 100 ευρακια ειναι..:p ..αστειακι:)

Σοβαρα εγω σονυ θα επαιρνα, εκτος κ αν μπορεις να τα ακουσεις, οποτε κ θα παρεις αυτο που σου ακουγεται καλυτερα...(οχι το τραγουδι:p )

Αρχική απάντηση από petros@idk$ [Σήμερα, στις 00:49]

Τι θες να πεις???

Ότι από πλευράς δυνατοτήτων είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα.Πήγαινε στο http://www.iriver.com/eu/index.asp και βρες το συγκεκριμένο μοντέλο και σύγκρινε το με τα άλλα δύο και θα δεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.