petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2005 Ενδιαφερομαι για ενα φορητο mp3 player εως 100-110 ευρω και ειμαι αναμεσα στο sony nwe-xx (αυτο του link αλλα με 512 μνημη) η του creative muvo nx .Ποιο απο τα δυο λετε να παρω? το sony ειναι υπερβολικα κομψο αλλα το muvo νομιζω εχει ποιο πολλες δυνατοτητες :confused: :wassat: Εσεις πρωτηνετε κανα αλλα σαυτα τα λεφτα ομως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 creative muvo nx Έχει καλύτερα στοιχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Λες???Γ@μ@τ@ δεν ξερω...Εμφανιση η δυνατοτητες???Τι παραπανω ξερεις οτι εχει το muvo??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Μακριά από creative mp3 player... (/me καμμένος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 27, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Μακριά από creative mp3 player... (/me καμμένος) Τι θες να πεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Σε εμένα αλλά και σε άλλους 2 από το forum το creative rhomba τους πέθανε. Εγώ ήμουν ο πιο γκαντέμης μιας και χάλασε 1+½ μήνα μετά το τέλος της εγγύησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Μιλας παντα για το rhomba που αν δεν κανω λαθος ειναι σαν φορητος σκληρος δισκος και οχχι gia to muvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από petros@idk$ Μιλας παντα για το rhomba που αν δεν κανω λαθος ειναι σαν φορητος σκληρος δισκος και οχχι gia to muvo Όχι είναι σαν το muvo. Μην σου πω ότι θεωρήτε και muvo μιας και τους drivers τους έχουν στην ίδια κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Απρίλιος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 εγω εχω το muvo tx 128αρι, κ το μονο που δε μ αρεσει ειναι οτι δεν εχει πολυ μεγαλη ενταση...το σονυ δε το χω ακουσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 27, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Isolated εγω εχω το muvo tx 128αρι, κ το μονο που δε μ αρεσει ειναι οτι δεν εχει πολυ μεγαλη ενταση...το σονυ δε το χω ακουσει. Δεν εχει μεγαλη ενταση???Αυτο το ειχα ξανακουσει καπου?Υπαρχει περιπτωση να μην υσχηει αυτο στην εκδοση ΝΧ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Για δες αυτό...http://www.digimania.gr/iFP790.htmΕίμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εταιρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Απρίλιος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από petros@idk$ Δεν εχει μεγαλη ενταση???Αυτο το ειχα ξανακουσει καπου?Υπαρχει περιπτωση να μην υσχηει αυτο στην εκδοση ΝΧ??? Το χω ξαναγραψει εγω εδω...lol..δε ξερω αν το χει δει κ αλλος ετσι...Μπορει να μην ισχυει στην nx, γι αυτο που εχω φαντασου οτι ακουγεται λιγοτερο απο cd player.Αν επερνα τωρα mp3 player θα περνα το σονυ, ειναι πολυ ομορφο (το μουβο το πηρα τρεχοντας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 27, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Isolated Το χω ξαναγραψει εγω εδω...lol..δε ξερω αν το χει δει κ αλλος ετσι...Μπορει να μην ισχυει στην nx, γι αυτο που εχω φαντασου οτι ακουγεται λιγοτερο απο cd player.Αν επερνα τωρα mp3 player θα περνα το σονυ, ειναι πολυ ομορφο (το μουβο το πηρα τρεχοντας). Δηλαδη λες για sony?Αρχική απάντηση από daospi Για δες αυτό...http://www.digimania.gr/iFP790.htmΕίμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εταιρεία. Kοιτα πολυ ομορφο αλλα με αυτα τα λεφτα περνω με 512 μνημη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από petros@idk$ [Σήμερα, στις 00:39] Kοιτα πολυ ομορφο αλλα με αυτα τα λεφτα περνω με 512 μνημη... Πίστεψέ με,αξίζει τα λεφτά.Και από δυνατότητες δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Απρίλιος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Παρε σονυ..δε βαριεσαι 100 ευρακια ειναι.. ..αστειακι Σοβαρα εγω σονυ θα επαιρνα, εκτος κ αν μπορεις να τα ακουσεις, οποτε κ θα παρεις αυτο που σου ακουγεται καλυτερα...(οχι το τραγουδι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 27, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από daospi Πίστεψέ με,αξίζει τα λεφτά.Και από δυνατότητες δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα δύο. Τι θες να πεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 οτι παρεις σε creative αξιζει με χιλιαεγω εχω 2 και ειναι σκιλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 27, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από petros@idk$ [Σήμερα, στις 00:49] Τι θες να πεις??? Ότι από πλευράς δυνατοτήτων είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα.Πήγαινε στο http://www.iriver.com/eu/index.asp και βρες το συγκεκριμένο μοντέλο και σύγκρινε το με τα άλλα δύο και θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 27, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Κανενας που να εχει το sony να μας πει καμια γνωμη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Απρίλιος 28, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 το muvo το χει ένας φίλος που εδώ και πολύ καιρό και είναι μια χαρά! εγώ έχω το muvo^2 4gb και είμαι πάλι πολύ ευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.