Jump to content

Ήρθε X800XL σε AGP ή μου φαίνεται;;;;;;;;;;

planetman

Recommended Posts

Ναι φίλε μου και δυστυχώς ότι πληρώσεις παίρνεις....:)

ναι ετσι ειναι και φυσικα δεν αξιζει...

Γενικα η καρτα η συγκεκριμενη αξιζει μεχρι 350...παραπανω δεν λεει!

Nos-Dio, εγώ νομίζω ότι η Χ800XL είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή για τα λεφτά της (350). Αλλά άμα είναι να δώσω 450, γιατί να μην δώσω 350 + PCIe Mobo. Το ίδιο θα μου βγει.

μα ειπα μεχρι 350...στα 400 εμενα μου φαινεται ακριβη...βασικα pci-e mobo θα παρεις αργα η γρηγορα ουτως η αλλος

Το θέμα είναι πόσο γρήγορα; Εγώ είμαι αραγμένος τώρα με την MSI και δεν έχω όρεξη να πηγαίνω σε PCIe, να αλλάζω κάρτα, τροφοδοτικό με 24pin κτλ. Έτσι κι αλλιώς το SLI δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν.

Και club 3d μάλιστα που είναι η super value for money εταιρία (τουλαχιστον ήταν επι 9800προ εποχής)

Αρχική απάντηση από planetman [27-04-2005 22:24]

Το θέμα είναι πόσο γρήγορα; Εγώ είμαι αραγμένος τώρα με την MSI και δεν έχω όρεξη να πηγαίνω σε PCIe, να αλλάζω κάρτα, τροφοδοτικό με 24pin κτλ.

Yep ειναι πολλη καλη απο τιμη-επιδοσεις

αξιζει τα λεφτα

Aπo ταχυτητα κοντραρει κοντα με μια 6800GT (einai σιγουρα πιο γρηγορη λυση απο την 6600GT που εχεις απο οτι βλεπω στο signature)

και μαλιστα σε πολλα παιχνιδια σε μεγαλες αναλυσεις με Αntiallasing και Anisotropic παει καλυτερα απο το 6800GT

το μονο κακο ειναι οτι δεν υποστηριζει Shader 3.0

Αρχική απάντηση από planetman [27-04-2005 22:24] Έτσι κι αλλιώς το SLI δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν

Και καλα κανεις ;)

Ετσι και αλλιως η ΑΤΙ ετοιμαζει καλυτερη λυση απο το SLI σε λιγο καιρο

ενω

η Nvidia κατι φημολογειτε οτι σιγα σιγα ετοιμαζει καποια καινουργια εκδοση του SLI

(SLIX, SLI 2 ακουστηκαν πολλα ονοματα και φημες) για να μην την φαει ο ανταγωνισμος και μεινει για τα καλα πισω (απο την ΑΤΙ)

οποτε το να αγορασεις τωρα SLI σε λιγο καιρο θα αρχιζες να το μετανιωνες που δεν περιμενες λιγο καιρο παραπανω

αν και δεν νομιζω το Χ800XL να μπορει να μπει στο επερχομενο SLI της ΑΤΙ

μονο καρτες τυπου R520 ισως θα εχουν υποστηριξη για κατι τετοιο

ρε παιδια με 480ευρω αγοραζεις απο το e-shop sapphire x800xt για 50 ευρω διαφορα μιλαμε τώρα???

Αρχική απάντηση από [pan]oc [Σήμερα, στις 08:24]

ρε παιδια με 480ευρω αγοραζεις απο το e-shop sapphire x800xt για 50 ευρω διαφορα μιλαμε τώρα???

Μα δεν είπε κανείς πως είναι συμφέρουσα αγορά στα 430. Απλά συζητάμε το γεγονός ότι βγήκε σε AGP. Βασικά μην νομίζεις, δεν έχει και πολύ μεγάλες διαφορές από την X800XT. Έχει απλώς λίγο χαμηλότερα ρολόγια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.