Jump to content

Ποια ψηφιακη μηχανη?

Recommended Posts

τελειωμενος με τα canon πειτε μου τη γνωμη σας. Α95 η ixus I5???Αν εχετε κατι αλλο να αντιπροτεινετε ευχαριστως να το ακουσω :p

H A95 θυμαμαι βγαζει 640χ480 video.Η αλλη βγαζει?Ξερει κανεις?

Αρχική απάντηση από schumifer

Επειδή το θέμα φαίνεται να έχει αυστηρή δομή να συμπληρώσω ότι από τη στιγμή που έμαθα για τις ΜΙΝΟΛΤΑ δε νομίζω ότι στα λεφτά τους πιάνονται

Για πες και σε εμας γιατι δεν πιανονται... Τι ακριβως εμαθες?

Μαριε Α95. Εγω εχω το μικροτερο μοντελο μεν(Α85) με την περιστρεφομενη LCD, και η μηχανη ειναι απλα αψογη. Νομιζω η Α95 ειναι και περισσοτερα MP αλλα οπως ειπε και φιλος παραπανω, δεν παιζει και μεγαλο ρολο. Ο φακος ειναι ολα τα λεφτα. Στο θεμα της ψηφιακης πιστευω υπαρχουν 2 επιλογες: Nikon-Canon.

Επειδη Μαριε με ειχε τυρρανησει και εμενα αρκετα το θεμα , θα σου προτεινα Canon. Ειναι απλα κορυφη οι μηχανες.Οπου και αν πηγα ολοι το ιδιο ελεγαν .Αυτο δεν σημαινει οτι οι υπολοιπες μηχανες δεν ειναι καλες , απλα κοιτα πρωτα Canon-Nicon και μετα ολες τις αλλες.

Τωρα οσο αναφορα τις Canon, αν το budget σου περιοριζεται γυρω στα 300 πηγαινε για A95, αν ειναι γυρω στα 450 πηγαινε για την IXUS 700 αν σε ενδιαφερει το μεγεθος και οι αυτοματες ρυθμισεις. Για λιγο πιο μεγαλη και χειροκινητες ρυθμισεις πας στην S60ή70 δεν θυμαμαι (ειναι αυτη με τα 7mpixels). Τελος για πανω απο 500 κοιτας την G6.

Οσο αναφορα τις καλυτερες τιμες , εγω τις βρηκα στο adorama.gr απο οπου και πηρα την μηχανη μου. Σε συμβουλευω να πας να ρωτησεις απο κοντα, πιστεψε δεν θα χασεις!!!!

300 ευρώ 5 μεγαπίξελ,8(12)Χ ζουμ ΟΠΤΙΚΟ , φοβερό φλας, όχι custom μπαταρίες,απεριόριστο βίντεο...τα υπόλοιπα τα έχει απωθήσει στο υποσυνείδητο ο εγκέφαλος γιατί δεν πρόκειται να αποκτήσω φωτογραφική ...

Αρχική απάντηση από Valderant

Για φωτογραφικές ότι πάρεις είναι καλό έκτο από S O N Y.

εΥΧΑΡΙΣΤΏ

Ωραιος αντικειμενικοτατος με σωστα δομημενη σκεψη και επιχειρηματα πανω απο ολα!!Παρε μια jaga να κανεις την δουλεια σου!!Τι σπας τα ρχ/ σου με την w12 /v1/ v3kklp klp!!!

Και για να απαντησω και στον απο κατω μου οταν ειχαν πρωτοβγει οι P73-93 μια χαρα μοντελα ηταν αι δεν υπηρχαν canon-nikon στα λεφτα τους τοτε!!Επρεπε να δωσεις περισσοτερα αλλα και παλι μπορει να μην αξιζε!!Δεν ειμαι φανατικος κατα των nikon-canon αλλα μην καταληξουμε να αγοραζουμε μονο casio ρολογια canon φωτογραφικες και ΑΜΔ επεξεργαστες!!!!! :innocent: :innocent:

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από PGM

Οσο αναφορα τις καλυτερες τιμες , εγω τις βρηκα στο adorama.gr απο οπου και πηρα την μηχανη μου

Το οποίο σημειωτεόν όμως κάνει δικές του εισαγωγές (σε μερικά που ρώτησα - πχ Canon) για ότι αυτό σημαίνει αναφορικά με την εγγύηση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.