gdp77 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2020 (edited) Γράφω είδηση και δεν μου την κάνει save. Ανεβάζω εικόνες και μου λέει missing decoder κτλ. Επίσης στην κεντρική σελίδα πετάει error https://ibb.co/Lnzxjbkhttps://ibb.co/WBsfHC1 Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 29, 2020 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Απρίλιος 29, 2020 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2020 Και εμένα μου βγάζει το ίδιο. Το ακριβές μήνυμα είναι : NoDecodeDelegateForThislmageFormat `tmp/imagicklL7pn9' @ error/constitute.c/Readlmage/544 Please contact us for assistance. image IBB.CO Image image hosted in ImgBB την εικόνα την ανέβασα αλλού. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 29, 2020 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2020 Ενας ένας παίδες Κάτι παίζει με το theme Το ψάχνουμε Υπομονη λιγο 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 29, 2020 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2020 (edited) @karmen1983 Αγάπη -ενημερωτικά αν και θα το είδες και εσύ- ούτε στα review δουλεύει το πράγμα. Ούτε φωτογραφίες μπορείς να ανεβάσεις ούτε αν κάνεις edit στο review στο σώνει ! Συνεπώς παίρνω τους φελλούς μου και πάω κατά το βαρέλι μέχρι νεωτέρας! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 29, 2020 από Seafalco 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 29, 2020 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2020 Στέλιο το ξέρω απλά μόλις γυρισα από δουλεια. Το κοιτάνε οι Αντώνιδες και μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα έχουμε επαναφέρει το default Το χτύπησε έρωτας τα ξημερώματα από ότι φαίνεται... Θα ασχοληθω και εγώ σε λιγακι ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Απρίλιος 29, 2020 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2020 3 hours ago, karmen1983 said: Το κοιτάνε οι Αντώνιδες ελπίζω κι οι δύο να είναι συντονισμένοι σε ίδια επιλογή χρωμάτων. Στα κόκκινα και τα μπλε κάποιου το γούστο μου αρέσει πολύ, ήταν σουπερ τέλεια κάποια στιγμή νωρίτερα (οι αποχρώσεις σε κάποια κόκκινα και σκούρα μπλε). Πρόλαβα κι ωραίο σύνθημα, εγκρίνω! Μάλλον του αρχηγού ιδέα, είναι πολύ καλό παιδάκι όταν θέλει. Ήταν σε πολύ καλό δρόμο τα πράγματα. 3 hours ago, karmen1983 said: Θα ασχοληθω και εγώ σε λιγακι κάτσε καλά, έχω διαβάσει true violet project thread, με πιάνει άγχος , χρώματα αφήνεις να διαλέξουν εκείνοι σε παρακαλώ. Ή εκείνος που διαλέγει τα σωστά τέλος πάντων. 3 hours ago, karmen1983 said: ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗ κανένα πρόβλημα, αν βουτήξεις με τρόπο μέσα στην αναμπουμπούλα και κάνα μπουκάλι από τα παλιότερα βαρέλια του S, τα ώριμα, ακόμα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts