Bob o Mastoras Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2020 μαζι με τον δίσκο λεω να πάρω και μια κάρτα τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή είναι το θέλω για ίντερνετ και ταινίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Απρίλιος 23, 2020 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2020 Πάρτε μια 8άρα DDR3L 1600MHz. Αν ταιριάσει με την υπάρχουσα, θα δουλεύετε με 12GB ram. Αν όχι, αφαιρείτε την παλιά και έχετε 8GB. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob o Mastoras Απρίλιος 23, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2020 4 hours ago, Oric said: Πάρτε μια 8άρα DDR3L 1600MHz. Αν ταιριάσει με την υπάρχουσα, θα δουλεύετε με 12GB ram. Αν όχι, αφαιρείτε την παλιά και έχετε 8GB. ευχαριστώ από τα λίγα που ξέρω νομίζω ότι δε χρειαζομαι τα επιπλέον gb και με 8 ειμαι καλυμένος για την ωρα να πάρω αυτήν ; WWW.E-SHOP.GR Η σειρά Value Ram συνδυάζει τις υψηλές αποδόσεις με λογικό κόστος και φυσικά διακρίνεται SKU:PER.552764 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Απρίλιος 23, 2020 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2020 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος Bob o Mastoras έγραψε: ευχαριστώ από τα λίγα που ξέρω νομίζω ότι δε χρειαζομαι τα επιπλέον gb και με 8 ειμαι καλυμένος για την ωρα να πάρω αυτήν ; WWW.E-SHOP.GR Η σειρά Value Ram συνδυάζει τις υψηλές αποδόσεις με λογικό κόστος και φυσικά διακρίνεται SKU:PER.552764 Όχι, αυτή είναι για desktop υπολογιστή. Συγγνώμη για την παράλειψη, χρειάζεστε μνήμη SO-Dimm DDR3L (1,35Volt) 1600MHz. Κάποια απ' αυτές... Αν σώνει και καλά θέλετε να το διακινδυνεύσετε να πάρετε 4άρα, ελπίζοντας να ταιριάζει με την υπάρχουσα (το πιο πιθανό), πάρτε μια 4άρα από αυτές. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2020 από Oric 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Απρίλιος 23, 2020 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2020 Φαντάζομαι έχετε ελέγξει ήδη στο εγχειρίδιο χ΄ρησης του υπολογιστή α) ότι μπορεί να γίνει αλλαγή εύκολα -χωρίς να είναι κολλημένη η υπάρχουσα μνήμη- ή ότι έχει κενό slot για να προσθέσετε όση θέλετε και β) το ανώτερο ποσό μνήμης που υποστηρίζεται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob o Mastoras Απρίλιος 23, 2020 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2020 (edited) 6 hours ago, Oric said: Όχι, αυτή είναι για desktop υπολογιστή. Συγγνώμη για την παράλειψη, χρειάζεστε μνήμη SO-Dimm DDR3L (1,35Volt) 1600MHz. Κάποια απ' αυτές... Αν σώνει και καλά θέλετε να το διακινδυνεύσετε να πάρετε 4άρα, ελπίζοντας να ταιριάζει με την υπάρχουσα (το πιο πιθανό), πάρτε μια 4άρα από αυτές. να πάρω αυτην; WWW.E-SHOP.GR Μην σπαταλάτε τοv χρόνο σας στην αναμονή. Αποκτήστε τις πλήρεις δυνατότητες από το laptop SKU:PER.550912 Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2020 από Bob o Mastoras Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Απρίλιος 23, 2020 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2020 Crucial EU | DRAM, Solid State Drive (SSD) & Memory Upgrades EU.CRUCIAL.COM Find compatible DRAM memory and SSD upgrades for your PC or Laptop with our Crucial Advisor tool or Crucial System Scanner Μπορείτε να πάτε στη σελίδα της Crucial, ανάλογες μπορεί να έχουν κι άλλοι κατασκευαστές, να επιλέξετε να σκανάρει το σύστημά σας και να δείτε ακριβώς ποιες μνήμες προτείνει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Απρίλιος 24, 2020 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος Bob o Mastoras έγραψε: να πάρω αυτην; WWW.E-SHOP.GR Μην σπαταλάτε τοv χρόνο σας στην αναμονή. Αποκτήστε τις πλήρεις δυνατότητες από το laptop SKU:PER.550912 Ναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob o Mastoras Απρίλιος 27, 2020 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2020 καλησπέρα παρήγγειλα την παραπάνω κάρτα και τον SSD PNY πόσο θα στοιχισει η εγκατάσταση τους με την εγκατάσταση των windows? δε ξέρω και ανσυχώ μη με γδάρουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob o Mastoras Απρίλιος 27, 2020 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2020 επίσης λέω να επιλέξω winddows 10 μήπως να επιλέξω κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts