velipsi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2020 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2020 Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά !!! Μετά από αναβάθμιση σε τελευταίο BIOS F11c έχω μπερδευτεί αν θα πρέπει η ρύθμιση της φωτογραφίας να είναι στο AHCI ή στο intel RST Αυτή τη στιγμή είναι στο intel και βέβαια λειτουργούν όλα νορμαλ Ποια είναι η διαφορά ....? Ευχαριστώ !!!
Ignatios Απρίλιος 22, 2020 #2 Απρίλιος 22, 2020 Είναι στο RST. Αν δεν έχεις raid βάλτο στο AHCI κατά τη γνώμη μου.
velipsi Απρίλιος 22, 2020 Author #3 Απρίλιος 22, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Ignatios έγραψε: Είναι στο RST. Αν δεν έχεις raid βάλτο στο AHCI κατά τη γνώμη μου. Από μια πρόχειρη ανάγνωση στα ξένα forum κατάλαβα ότι η επιλογή της intel RST δεν είναι μονο για RAID αλλά προσδίδει και πιο σύγχρονη δομή στο SATA Η διαφορά ποια είναι όμως δε κατάλαβα !!!
Ignatios Απρίλιος 23, 2020 #4 Απρίλιος 23, 2020 Δεν το έχω ψάξει πολύ. Απλά αν έχεις και ssd πχ samsung και περάσεις το magician θα σου λέει οτι το ahci είναι απενεργοποιημένο.
velipsi Απρίλιος 23, 2020 Author #5 Απρίλιος 23, 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος Ignatios έγραψε: Δεν το έχω ψάξει πολύ. Απλά αν έχεις και ssd πχ samsung και περάσεις το magician θα σου λέει οτι το ahci είναι απενεργοποιημένο. Σωστά πάντως οι δίσκοι (Μ2 samsung & 860 EVO ) δε βγάζουν κανένα θέμα ...θα δοκιμάσω και ahci
Recommended Posts