nickstamat Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2005 Παιδιά έχω ένα Memory Stick Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 27, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Μου αρέσει που έβαλα και Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Τα pro είναι πολύ πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Επίσης έχουν βγει τελευταία και τα HS (High Speed) με υψηλότερη ταχύτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 το δικο μου ειναι 128mb san disk pro κ δε θα ελεγα οτι ειναι αργο.το περασμα απο την μια στη αλλη ειναι σχεδον αμεσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 27, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Ευχαριστώ, παιδιά!Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 16:06] Επίσης, τα Memory Stick Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:13] Επίσης έχουν βγει τελευταία και τα HS (High Speed) με υψηλότερη ταχύτητα. Το ξέρω και αυτό! Είναι αυτά που έχουν χρώμα πορτοκαλί με γκρι! Δεν τα έχω βρει όμως σε κανένα ελληνικό e-shop... Τα έχει πετύχει κανείς πουθενά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Απρίλιος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Δεν θα βρεις μεγάλες διαφορές στην ταχύτητα μεταξύ των pro απο τις διάφορες εταιρίες. Όλα πάνω-κάτω στα ίδια είναι. Για τα hs δεν ξερω τι παίζει - δεν τα έχω δει... Πάντως πριν αγοράσεις κατι τέτοιο σιγουρεψου οτι η μηχανή σου το υποστηρίζει, γιατι αλλιως πάλι την ίδια ταχύτητα θα δείς και με το pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 27, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Οι ταχύτητα του PRO είναι 15 Mbps και του PRO High Speed 80 Mbps, αν δεν κάνω λάθος. Η ψηφιακή μου σίγουρα υποστηρίζει το PRO (το γράφει στην υποδοχή), έχω αμφιβολίες όμως για το High Speed. Καλού κακού θα κοιτάξω στο Compatibility Guide στο site της Sony! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 27, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Παιδιά τα βρήκα στο http://www.stereopark.gr Από εκεί πήρα την ψηφιακή μου και έχει όλα τα Memory Sticks. Το site είναι λίγο άθλιο βέβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 μια χαρα ειναι το καταστημα!εχει κ το mz-rh10!!!!!!!!!!!αν κ λιγο τσιμπιμενο,αλλα αν δεν εχεις ακρες για εξωτερικο ειναι μονοδρομος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.