Jump to content

Android updates, γιατί αργούν μέσω WiFi ;

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά κατά καιρούς έχω παρατηρήσει ότι τα updates από το play store αργούν μέχρι αηδίας μέσω WiFi  παρά ότι έχω 100αρα σύνδεση ΟΤΕ.

Και διαβάζοντας σε ξένα φορουμς ανάφεραν ότι υπάρχει πιθανό κόψιμο από τον ISP και πρότειναν να δοκιμάσουν με VPN.

Το οποίο και έκανα και ήταν η μέρα με την νύχτα κατέβηκαν τα update σφαίρα και κατέβασα και τον COD 1,5 gb σε λιγότερο από 5 λεπτά με φουλ ταχύτητα να πιάνει 10MBs

Που θέλω να καταλήξω, θέλω να μαζέψω πληροφορίες αν όντως γίνεται κάτι τέτοιο.

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 1

Η αλήθεια είναι και εγώ βλέπω καθυστέρηση στο Wi-Fi του κινητού. Αλλά, μπαίνοντας στις ρυθμίσεις του Wi-Fi, βλέπω ότι φτάνει έως και 65Mbps ακόμη και δίπλα στο router να είμαι. Στο σπίτι και εγώ 100άρα έχω.

Αν έχεις κινητό Huawei ή Honor, το "Slow Wi-Fi" είναι ένα καλό keyword για να πάρεις μία ιδεά από Google, ότι κάποια μοντέλα αντιμετωπίζουν θέματα και χρειάζονται Reset Network Settings. Το είχα κάνει μια φορά, είδα διαφορά, μετά ξανά τα ίδια. Το άφησα.

• Like 1

4 hours ago, suboy said:

Με ExpressVPN σε εμένα δεν κατεβάζει καν app / updates.

Διάβαζα σε άλλα site ότι το Playstore δεν επιτρέπει να κατεβάσεις app με VPN.

με cyber ghost και εδώ γύρω servers - ουκρανικούς κλπ .
γενικά ώρες ώρες μουλαρώνει τελείως το Playstore

και δεν μιλάω για slow wifi ότι το πρόβλημα είναι μόνο στο playstore και συνήθως με τα updates

5 hours ago, slalom said:

Δηλαδη καθεστε απο πανω και κοιτατε ποτε θα τελειωσει?

Το προβλημα τα ηταν να μη τελειωνε

Έχει τύχει να αφήσω το τηλέφωνο να κάνει τα updates για αρκετή ώρα και να μην τα κάνει