ea6gka Απρίλιος 27, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 δηλαδη ποια ακριβως ειναι η διαφορα τους ρε φιλε, για πες αφου τα εχεις παιξει και τα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Απρίλιος 27, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Εκτός από το ότι το ένα είναι fps και το άλλο rpg?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Μάϊος 3, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ περίμενε το age of empires 3....καλό και εντελώς δωρεάν είναι το knight online ( www.knightonlineworld.com ) πως ακριβώς το εννοείς το εντελώς δωρεάν .... μόνο ένα τριαλ για 14 ημέρες βρήκα δωρεάν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tig@s Μάϊος 3, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 counter strike χαλαρα the best online game Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάϊος 3, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Γιατι συγκρίνετε τα μυδια με τα καρπούζια ? Ελεος δηλαδη...Τι σχέση εχει το Half Life η το CS με το WoW? Εκτος του οτι και τα 2 ειναι παιχνίδια και παίζονται με mouse/keyboard?Πολλα απο τα παιχνίδια που ανέφεραν τα παιδιά, μπορεις να τα κατεβάσεις σε demo και να δεις αν σου αρέσει κάτι πριν το αγοράσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 3, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από gleon πως ακριβώς το εννοείς το εντελώς δωρεάν .... μόνο ένα τριαλ για 14 ημέρες βρήκα δωρεάν πού το δες το 14 μέρες trial? κατέβασε το client, κάνε register και feel free to play.(αν θές βοήθεια πμ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Μάϊος 3, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Γιατι συγκρίνετε τα μυδια με τα καρπούζια ? Ελεος δηλαδη...Τι σχέση εχει το Half Life η το CS με το WoW? Εκτος του οτι και τα 2 ειναι παιχνίδια και παίζονται με mouse/keyboard? Πολλα απο τα παιχνίδια που ανέφεραν τα παιδιά, μπορεις να τα κατεβάσεις σε demo και να δεις αν σου αρέσει κάτι πριν το αγοράσεις. Παρέχει δυνατότητα για demo account το WOW; Προσωπικά ψηφίζω WOW με διαφορά. Τα fps είναι μόνο για ένα ευχάριστο διάλειμμα την ώρα που δεν παίζεις rpg. :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 3, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Tig@s [Σήμερα, στις 12:24] counter strike χαλαρα the best online game Συμφωνώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 ευχαριστο διαλειμμα my @$$ no offence αλλα εχετε παιξει τα λαθος fps σε multiplayer , και ξεκoληστε με το cs lεος , σχεδον ολοι οι παλιοι (Ν17,ΙΚΑ,OMEGA.F,Greek Forces κ.α ) στην ελλαδα το χουν παρατησει γιατι και απο ενα σημειο και μετα ειχε καταντησει ΜΟΔΑ δηλαδη επαιζε και η κουτση μαρια με οποιες συνεπειες εχει αυτο , στο εξωτερικο οσοι παλιοι το παιζουν ακομα το παιζουν για τα λεφτα σε διαφορα leagues ( 4 kings Ninjas in Pijamas zEx ) βεβαια εβγαζαν και παλιοτερα λεφτα αλλα αυτα ητανε σε 2η μοιρα επειδη it was FUN , τωρα παιζουν περρισοτερο για να βγαλουν το ψωμι τους ειχε και που ειχε καταντησει nub friendly με την 1.6 με την riot shield και το kalashnikov που μπορει να το βαρεσει full auto ο καθε πρωταρης και τα hitboxes που κανανε μηνες για να στρωσουν . βγηκε και το cs source που ο καθε κακομοιρης σκιζει στους public , ε του εφυγε ο πατος πλεον του παιχνιδιου , παιχτε κανα swat 4 / america's army / ut2004 που θα βγαλετε τα fps " ευχαριστο διαλειμμα " FFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάϊος 4, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC Παρέχει δυνατότητα για demo account το WOW; Προσωπικά ψηφίζω WOW με διαφορά. Τα fps είναι μόνο για ένα ευχάριστο διάλειμμα την ώρα που δεν παίζεις rpg. :banging: :banging: Νομιζω οτι δεν υπάρχει demo account... Το πιο ευκολο ειναι αν παίζει καποιος φίλος σου να σου δώσει για λίγο το account του να δεις πως ειναι. Αν καταφέρεις να τον ξεκολήσεις Δε συμφωνώ οτι τα fps ειναι ευχάριστο διάλλειμα... Ειναι αλλη κατηγορία παιχνιδιού που εχει τα καλά της. Απλα δεν έχει το βάθος που έχει ενα RPG, ενα RTS ή τωρα πια ενα MMORPG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 4, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Βρε CALL OF DUTY και τα μυαλά στα κάγγελα... τι να λέμε τώρα, έχω φάει φοβερό κόλλημα. Τις τελευταίες εβδομάδες έχω λειώσει στην κυριολεξία στο Sniping (Snipers Game).. Mάλιστα έχω γίνει και ένας από τους καλύτερους Snipers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 4, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 δινει νομιζω μια εβδομαδα το wow δωρεαν. αλλα δεν ειμαι σιγουρος. αλλα δινει ετσι πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 4, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Βρε CALL OF DUTY και τα μυαλά στα κάγγελα... τι να λέμε τώρα, έχω φάει φοβερό κόλλημα. Τις τελευταίες εβδομάδες έχω λειώσει στην κυριολεξία στο Sniping (Snipers Game).. Mάλιστα έχω γίνει και ένας από τους καλύτερους Snipers... Πολυ θελω να σε δω, αν και δεν πιστευω να αξιζεις πολλα noob:devil: :devil: :devil: Να σε παρουμε στην clan αν ειναι. Α, και snipers suck, kar rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάϊος 4, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Εγω τους τελευταιους μηνες εχω κολλημα με το JOE(joint operation escallation)Απο τα καλυτερα fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάϊος 15, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Συμφωνώ με τον Snips ο αρχηγός στο online gaming είναι το MOHAA. Μετά αν θες για μένα δοκίμασε το Counter Strike:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάϊος 15, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Και βέβαια απο στρατιγικής το Age of Mythology (οποιο θές):banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 15, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 θα join ΜΟΗΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 15, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper [03-05-2005 14:30] Γιατι συγκρίνετε τα μυδια με τα καρπούζια ? Ελεος δηλαδη...Τι σχέση εχει το Half Life η το CS με το WoW? Εκτος του οτι και τα 2 ειναι παιχνίδια και παίζονται με mouse/keyboard?Πολλα απο τα παιχνίδια που ανέφεραν τα παιδιά, μπορεις να τα κατεβάσεις σε demo και να δεις αν σου αρέσει κάτι πριν το αγοράσεις. ’λλος μπορεί να μην θέλει [η να μην έχει χρόνο] να πάιζει 10 + ώρες που χρειάζονται τα MMORPG ,,, θέλει δράση σε μικρότερο χρονικό διάστημα , και μπορεί να μην τον ενδιαφέρει να φτάσει level τάδε και να μαζέψει τα τάδε αγαθά ., Θέλει να κάνει join και να παίξει γρήγορα , πράγμα που δεν ισχύει με τα MMORPG μιάς και είναι μακροπρόθεσμα games . [αλλά και συναρπαστικά όμως. ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 15, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 CoD και Half Life2.Eιδικα με το half life και το crossbow εχω πορωθει παρα πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 15, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka θα join ΜΟΗΑΑ Ειναι ψιλοdead βασικα, δεν ερχεσαι προς τα λημερια μας καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.