Jump to content

Best online multiplayer game

ea6gka

Recommended Posts

Επειδη δεν συνηθιζω να αγοραζω παιχνιδια(κακια συνηθεια) για τον πασχα θα κανω μια θποχωρηση αλλα θελω να μου προτεινετε ποιο ειναι το καλυτερο σε στυλ Lineage/WOW κλπ που υπαρχει εκει εξω. Θελω την πληρη πορωση και εθισμο ομως. :jump:

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

εγω τον πασχα του 2002 τον εβγαλα με Return To Castle Wolfenstein online , μιλαμε για τρελα ωραρια 11-2 το μεσημερι μεχρι 5 το πρωι σχεδον καθε μερα , κακακαψιμοοοοοοοοοο , δεν ειχα και binds για τα voice commands ( v43 = thanks v44 = you're welcome v23 = need back up v22 = need ammo v21 = need medic κλπ ) και ετσι ειχα τενωτιτιδα ελαφρας μορφης , περα απτον ξεφρενο ρυθμο του παιχνιδιου αυτο που με εκανε να εθιστω τοσο ασχημα ητανε οι συμπαικτες μου , 14 ατομα σε εναν server στο ονομα της zeroteam στημενος σε εναν p3 450 mhz και 256 mb ram , ειχα κι εγω ενα αρχαιο netmod παρολαυτα ητανε οι καλυτερες νυχτες που ειχα ζησει , τα παιδια σου δινανε την αισθηση πως εισαι σε καποιο LANακι , τετοιο κλιμα υπηρχε αχχχ the memories

αν θες εθιστικο online multiplayer game βρες το swat4 , ειδικα στο VIP mode θα σε κολλησει αρκετα more info here ----> http://www.greekopforces.gr/forum/viewtopic.php?t=1123&start=0 , αν θες οπωςδηποτε καποιο MMORPG δοκιμασε το matrix online η το Everquest2 ( http://pc.gamespy.com/pc/the-matrix-online/604794p1.html http://pc.gamespy.com/pc/everquest-ii/568257p1.html?fromint=1 ) το πρωτο δεν τοχω παιξει ακομα αλλα εχω διαβασει οτι εχει τρελες μαχες και καποιες καινοτομιες , το δευτερο εχω δει την trial και τα γραφικα ειναι πολυ καλα , οι αντανακλασεις στο νερο τα τοπια τα μοντελα των χαρακτηρων ο φωτισμος ολα αψογα , καμια σχεση με τα καρτουνιστικα του WoW αλλα ειναι για πιο ωριμους παιχτες , να φανταστεις δεν υπαρχει PvP

εφοσων εχεις dsl μπορεις να κατεβασεις τις trail εκδοσεις και απο τα δυο παιχνιδια και να παιξεις τσαμπα οσο καιρο σε δινουν να διαλεξης πιο σε αρεση πιο πολυ

Age of empires 2 (σιγα μην δεν το ποσταρα)

Αλλα για αυτου του ειδους θα προτεινα αυτα που ανεφερες...απο fps κοιτα και battlefield-unreal 2004-halo-call of duty--medal of honor

Απο στρατηγικης warcraft 3 -- warhammer 40.000- OLA τα Age of...---Rome total War---C&C---

ΑΝ ΔΕΝ εχεις παιξει το HALF LIFE 2 ασε τα mp και λιωσε σε αυτο δεν θα ξεκολλας...μετα ωταν το τελειωσεις πανε παιξε deathmatch....

Εχε υποψη οτι απο οτι ξερω (πλην Lineage ) ολα θελουν αυθεντικo cd για να παιξουν online ΕΚΤΟΣ και αν βρεις κανα crack ....

Αρχική απάντηση από ison

Age of empires 2 (σιγα μην δεν το ποσταρα)

Αλλα για αυτου του ειδους θα προτεινα αυτα που ανεφερες...απο fps κοιτα και battlefield-unreal 2004-halo-call of duty--medal of honor

Απο στρατηγικης warcraft 3 -- warhammer 40.000- OLA τα Age of...---Rome total War---C&C---

ΑΝ ΔΕΝ εχεις παιξει το HALF LIFE 2 ασε τα mp και λιωσε σε αυτο δεν θα ξεκολλας...μετα ωταν το τελειωσεις πανε παιξε deathmatch....

Εχε υποψη οτι απο οτι ξερω (πλην Lineage ) ολα θελουν αυθεντικo cd για να παιξουν online ΕΚΤΟΣ και αν βρεις κανα crack ....

ρε αυτο παλι οτι πρεπει να εχεις internet για να παιξεις Half-Life τι μ...........α ειναι;

Αρχική απάντηση από def

ρε αυτο παλι οτι πρεπει να εχεις internet για να παιξεις Half-Life τι μ...........α ειναι;

Το activation του game γινεται μεσω net και ειδικοτερα μεσω steam (υπηρεσια της valve) απο εκει και περα μολις κατεβασεις τα απαριατητα αρχεια και κανεις και account μπορεις να το παιξεις και offline δλδ χωρις να χρειαζεται η συνδεση ....

βασικα χρειαζεται να εχεις αγορασει το half-life generation η το half-life η το game of the year edition η το cs retail , το πιο πιθανο να βρεις στα μαγαζια ειναι το generation , μετα κανεις register στο steam η το cd key toy half-life η του cdkey του cs , α μπορεις να κανεις και την δουλεια σου και με το condition zero αλλα δεν ξερω αν θα σου ξεκλειδωσει και την 1.6 στα games list γιατι online θα χεις λιγο προβλημα με το cz καθως θαχεις διαφορετικα skins , και οταν θα χρειαστει να παιξεις πουθενα αλλου ισως να μπερδευτεις λιγο

με το cs ειχα παντα μια αμοιβαια σχεση τα τελευταια 4 χρονια , οποτε το αφηνα με αφηνε και αυτο , οποτε εδειχνα οτι το μισουσα προσπαθουσε να το δειξει και αυτο , οποτε ελιωνα ελιωνε και αυτο , αυτη την περιοδο ειμαστε παλι σε διασταση και οχι αδικα , τα τελευταια 2 χρονια εχει καταντησει μοδα , βλεπω trendoules στα net cafe και αναβουν τα λαμπακια μου , ειδικα οταν βλεπω και 12 χρονα εκει ξυπνα μεσα μου ο ηρωδης , για μια περιοδο πηγαινα bnb μονο για τις γκομενες ( lawl ) και για κατι φροντιστηρια σε εναν δικο μου που μαλλον απεδωσαν αφου μεσα σε λιγοτερες απο 20 ωρες παιχνιδιου συνολικα , στην pool_day ειχε καταφερει να ειναι δευτερος top scorer μαζι μου εχοντας κανει πανω απο 105 frags , βεβαια ειμασταν ιδια ομαδα αλλα who f*cks :p

online ειναι gtp παντως , στους GNET σε καποιες φασεις εχω packet loss και choke , πολλοι φωρτονουν speedhacks η κανα aimbot και αρχιζουν τα καντιλια , αλλοι κομπλεξικοι εχουνε ping 30-40 ms απτο $##@)@$#)*@ καφε τους και οποτε πεθαινουν λενε laaaaag επειδη δεν ξερουνε να υπολογισουνε ουτε το recoil ενος USP , κατηγορουν ο ενας τον αλλον για cheating και το χειροτερο που μου χει συμβει ειναι να παιζω ο κακομοιρης με to netmod να πιανω 120 ms με το ζορι στις μαχες να και με λενε οθονακια (!!!!!!)

στους ιταλικους servers ειναι καλυτερα τα πραγματα , οι περρισοτεροι εχουν cheating death , αμα σε ενοχλει η γλωσσα τους απλα τους κανεις mute , και ολα εχουν ενα επιπεδο , το θεμα ειναι πρεπει να εχει καποια προυπηρεσια απο fps , ειδικα απο κανα tactical διαφορετικα θα χεις δυσκολο ξεκινημα , παιξε καλυτερα cs source που ειναι για 3823834342938 λογους πιο light και nub friendly

Αρχική απάντηση από K.K

Call of Duty...........All time clasics..........:):T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T:

Well spoken, just the best:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

(To μονο κακο ειναι οτι το παιχνιδι παιζεται αρκετο καιρο και θα νιωθεις λιγο Noob στην αρχη)

Αρχική απάντηση από unstoppable

Well spoken, just the best:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

(To μονο κακο ειναι οτι το παιχνιδι παιζεται αρκετο καιρο και θα νιωθεις λιγο Noob στην αρχη)

Αρχική απάντηση από K.K

Call of Duty...........All time clasics..........:):T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T:

μα τι άλλο θα λέγατε και οι δύο!!!!!

:rofl:

ελεος ρε το cod , η μονη του διαφορα απτο mohaa περα απο καποια modes τα οποια ετσι κι αλλιως δεν πολυ παιζονται ειναι οτι εχει iron sights , απτην αλλη δεν εχω δοκιμασει το expansion που προσθετει vechicles και την δυνατοτα για sprint , αλλα τους public τους θυμαμαι ως ζωολογικους κηπους , ιδιαιτερα στον 222 οποτε ειχα καψες και ping κατω του 100 ειχα καμια 50αρια frags , παιζει να χει ανεβει to lvl δεν ξερω , αλλοι οποτε ειχανε τα περρισοτερα frags κανανε παρτυ εγω και 4 φορες συνεχομενα που το χα κανει ( prin την 1.2 απο bnb φυσικα ) το εβρισκα απολυτα φυσιολογικο μιας και οι περρισοτεροι στο server ητανε ξενοι με χαλια pings και μερικα ντοπια 12 χρονα

λιγο να χρησιμοποιηουσες καλυψη λιγο να αξιοποιηουσες σωστα τις grenades λιγο να ηξερες απο smg ( αυγουστο ειχα μαθει και τρελο rifle ) και ητανε walk in the park , μακαρι να χει αλλαξει το επιπεδο αλλα οπως και ναχει χωρις το expansion τουλαχιστον δεν ειναι και το " best online multiplayer game " εκεινη την περιοδο πιο πολυ την εβρισκα παιζοντας public σε ιταλικους enemy territory servers ( συνεχεια του RTCW που ανεφερα παραπανω ) παρα στο cod , για μενα μονο single player του κωλ0λει αν και ητανε σχετικα συντομο , καπου 8 ωρες , πολυ θεαμα παντως , ολμοι τανκς κραυγες , ειδικα στο stalingrand εμενες μ@λ@κ@ς :p

βασικά το MOHAA για μένα είναι ο πρωτοπόρος του είδους...

Aαλλά επίσης δεν μπορώ να τα συγκρίνω μεταξύ τους....τα βρίσκω ανόμοια....για πολλούς λόγους.....

mohdm6....all the money......:snap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.