Jump to content

Πρόβληματα με τηλεόραση (χιόνια στη ΝΕΤ και ήχος απο πίσω)

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Καλημέρα! Έχουμε σπίτι μια τηλεόραση Philips Matchline 25' CRT του '95 και όποτε είναι αναμένο το video ή το DVD η ΝΕΤ παίζει αλλά με μπόλικα "χιόνια". Με το που τα κλείσω παίζει τζάμι. Είναι συγκεκριμένα η ΝΕΤ και όχι απλώς επειδή είναι αποθηκευμένο στο preset 2 αλλά και σε άλλο preset που το δοκίμασα τα ίδια κάνει. Ξέρει κανείς τι παίζει και χαλάει συγκεκριμένα η ΝΕΤ; Το video είναι συνδεδεμένο με scart στο external 1 της τηλεόρασης και το DVD στο external 2.

Το άλλο πρόβλημα έχει πάλι να κάνει με τις περιφερειακές συσκευές. Όταν π.χ. βλέπω Mega/ANT1/ET1 ή γενικώς οποιοδήποτε κανάλι και πάω κατευθείαν στο external 1/2 για να παίξω μια κασσέτα ή ένα DVD από πίσω ακούγεται ο ήχος του καναλιού που είχα επιλεγμένο πριν. Ξέρει κανείς πώς διορθώνεται αυτό;

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... :)

LOL LOL LOL:hehe: :hehe::rofl: :rofl:

Ρε βάλε TV-Video-DVD player στην ντουλάπα σου(αν χωράνε, για λίγο καιρό και μετά όλα οκ:p :p (πλακίτσα κάνω)

Και εμένα στην παλιά TV μου έκανε κάτι τέτοια νούμερα, το κάνει τώρα και αυτή που έχω στο δωμάτιο για το PS2,μόλις παίζω και πάω να κάνω ζάπινγκ,δεν κάνει χιόνια,απλός δεν πιάνει καλά:boxed:

’ρα ισχύει και για μένα το πρόβλημα αυτό:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.