Jump to content

Gatewatch....Προσοχή!!!

mitsosoft

Recommended Posts

Είχα μέχρι και χθες το Gatewatch και λέω είχα επειδή εκεί που ήμουν στο ιντερνέτ χωρίς να κάνω τίποτα άρχισε να μου μυρίζει κάτι και ξαφνικά μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα είδα να βγαίνουν καπνοί απο το Gatewatch!!:mad:. Έκλεισα το pc αμέσως και πάλι καλά απο ότι είδα δεν μου έκαψε τίποτα. Φαινομενικά το Gatewatch έδειχνε να δουλεύει αλλά το έβγαλα και δεν σκοπέυω να το ξαναβάλω. Φανταστήτε να έλειπα απο το σπίτι, που πολλές φορές συμβαίνει επειδή όλο και κάτι κατεβάζω, τότε τι θα γινόταν άραγε;

Απλά το αναφέρω για να το έχετε υπόψιν σας.

Εχεις κ παραπονο? Εχεις τσαμπα smoke Generator κ μιλας?:D:p

Περα απο την πλακα, εγω που πηρα ενα (κ 2ο χερι) δεν εχει παρουσιασει τπτ κ χρησιμοποιω ολα τα πραγματακια του. (Εκτος απο το volume που ειναι μ@λακια)

Και το δικό μου ως και χθές, για 3-4 μήνες που το έχω, ήταν μια χαρά... Και να πεί κανένας ότι έκανα καμιά λ@μ@κί@ τότε εντάξει, αλλά το έκανε με κλειστό το κουτί ενώ ήμουν στο ιντερνετ!!!

Αρχική απάντηση από ea6gka

εννοεις κλειστο το κουτι ή κλειστο τον υπολογιστη?

΄

Το αναφέρω και στην αρχή του τοπικ. Ήμουν στο ιντερνετ χωρίς να κάνω τίποτα παραπάνω, κλειστό το case χωρίς να δοκιμάζω να κάνώ τίποτα μέσα στο κουτί η να δοκιμάζω κανεναν ανεμιστήρα η τίποτα άλλο.

Το Gatewatch που το δοκίμασα μετά έδειχνε ότι λειτουργούσε κανονικά, Μπορεί να έχει καεί κανένα πυκνωτής ή τίποτα άλλο που δεν φαίνεται έυκολα.

Δεν σκοπέυω όμως να το ξαναβάλω, επειδή αν λείπω καμία φορά απο το σπίτι και το κάνει τότε χαλαρά θα πάρει φωτιά όλο το pc. Με βλέπω για ένα απλό fan controller όπως το Zalman, ωραίο και μουράτο το Gatewatch αλλά........

Και γώ μόλις σέταρα την υδρόψυξη μετά απο πολλές ώρες μαζέματος καλωδίων και στιμάτων γενικά... όταν ήρθε η στιγμή να πατήσω το power να δώ αν δουλεύει όλο αυτό που έφτιαξα............ τσούφ το gatewatch! αλλαξε 2-3 χρώματα και έσβησε! Έβγαλα την μπαταριούλα του και την ξανα έβαλα και όλα οκ... απλά του έχει μήνει χουσούρι και κάποια settings δεν τα αποθηκεύει! Ελπίζω να ζήσει για καιρό ακόμα... κρίμα να πάνε χαμένα 65e...

τοτε μαλλον θα πρεπει να μαζευεις λεφτα για αλλο pc γιατι αμα καουν αλλα υποσυστηματα εξαιτιας ενος αλλου υποσυστηματος δεν ισχυει η εγγυηση

Το δικο μου μεχρι στιγμης μια χαρα εκτος απο το volume το οποιο δεν λειτουργει.Μονο αν το εχεις τερμα ανοιχτο ακουγεται ηχος αλλιως αν πας να χαμηλωσεις την ενταση λιγο κλεινει τελειως.Συμβαινει μονο σε εμενα η το εχετε και αλλοι???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.