serpico75 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2020 Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα την άποψή σας για αυτόν τον δίσκο: Έλεγα για αυτόν διότι αυτή τη στιγμή με πιέζει πολύ ο χρόνος και είναι άμεσα διαθέσιμος, είναι στα GB που θέλω, και πολύ καλή τιμή. Έχετε δουλέψει της TEAM GROUP; Να τον εμπιστευτώ; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 4, 2020 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2020 Αν εχει Phison controller μακρια.Ισως ο @jax7480 να γνωριζει καλυτερα. Σε λεω μακρια γιατι με αυτον ειχα 2 στα 2.(με τους εφεραν να τους βαλω δεν τους αγορασα εγω) Και οι 2 φυγανε με το ιδιο προβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Απρίλιος 4, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2020 (edited) Δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή controller. Μάλλον πρέπει να κάνω υπομονή να πάω σε Samsung. Δεν είναι για τα χρήματα. Με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα. oooops! Πρόβλημα. Samsung 120GB απ' ό,τι ψάχνω, δεν υπάρχουν γενικότερα. Σε 120GB, πάω μετά τη Samsung σε Kingston, Transcend, κάτι άλλο; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2020 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 4, 2020 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2020 (edited) Εγω θα ελεγα αν ειναι θεμα χρηματων και ποιοτητας να πας σε Crucial BX500 , Corsair, Kingston. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2020 από jax7480 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Απρίλιος 4, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2020 (edited) Και γω ήμουν ανάμεσα σε αυτόν τον Crucial και τον Kingston. Εάν δεν καθυστερούσε περισσότερο ο Crucial, θα πήγαινα στον Crucial. Αλλά, λόγω χρόνου παράδοσης, πήγα τελικά στον Kingston. Μία ερώτηση για ενημέρωση:ξέρετε γιατί η Samsung σταμάτησε (για την ώρα, τουλάχιστον) τους EVO 860 120GB; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2020 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Απρίλιος 5, 2020 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2020 12 hours ago, 2cpu said: Αν εχει Phison controller μακρια.Ισως ο @jax7480 να γνωριζει καλυτερα. Σε λεω μακρια γιατι με αυτον ειχα 2 στα 2.(με τους εφεραν να τους βαλω δεν τους αγορασα εγω) Και οι 2 φυγανε με το ιδιο προβλημα. Δεν ειναι ολοι οι phison αλλα οσοι εχουν τον s11 2-channel controller. Kαι γω έχω χάσει 2 με αυτον τον τρόπο.Διαφορετικες μάρκες με διαφορετικο firmware. Ο ένας patriot burst, ο αλλος δεν θυμάμαι. Σε μένα και τις 2 φορες συνέβει ότι εγινε διακοπή ρεύματος στον ssd ενώ μετέφερε δεδομένα. Ο teamgroup δεν ξέρω τι controller φοραει 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts