Sir_Builder Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 Κατα το τελευταιο modding στο pc πρεπει να κατεστρεψα την καλοδιοταινια που συνδεει την soundblaster audigy με το audigy drive.Πηγα να την κανω round αλλα αν και δεν φαινεται να εχω κοψει κανενα καλωδιο δεν αναγνωριζει το audigy drive.Που μπορω να βρω μια αλλη???
YDinopoulos Απρίλιος 27, 2005 #3 Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge Δεν ταιριάζει απλή IDE καλωδιοταινία?? ΟΧΙ ! Το δοκιμασα σε φιλο κ στην ακρη της καλωδιοταινιας αρχισαν να βγαινουν καπνους!Δυστυχως θελει το αυθεντικο. Μπορεις να το αγορασεις απο την creative κατευθειαν !
Makis Hourdakis Απρίλιος 27, 2005 #4 Απρίλιος 27, 2005 Και μην ξαναπροσπαθήσεις να κάνεις round κάποια καλωδιοταινία που δεν ξέρεις μετά που θα την ξαναβρείς...
Vagouridis Απρίλιος 27, 2005 #5 Απρίλιος 27, 2005 Τσεκαρε με πολυμετρο πια γραμμη απο την καλωδιοταινια ειναι χαλασμενη βρες την και by bus the beach , ενδεχεται να κανεις και πολλαπλο by bus....
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 #7 Απρίλιος 27, 2005 ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε μια στρογκιλη καλοδιοταινια η να την μετατρεπσουμε γιατι ειναι πολυ αντιεσθιτικο οσι εχουν αυτες τις καρτες ηχου να περναει ενα χοντρο πραμα απο την μια ακρη στην αλλη
Makis Hourdakis Απρίλιος 27, 2005 #8 Απρίλιος 27, 2005 Να τη μετατρέψεις ειναι εύκολο κόβοντας με ξυράφι ένα ένα τα καλώδια και παιρνόντας κάτι απο πάνω, π.χ. sleeves. Το θέμα είναι μην σου ξεφύγει το ξυράφι και κάνεις μετά post στο Thelab με θέμα "Καλωδιοταινία soundblaster audigy"...
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 #9 Απρίλιος 27, 2005 λολολολολολολθα δοκιμασω αλλα μπας και εχει κανεις καλητερι γνοση σε αυτο να με βοηθισει???
Vagouridis Απρίλιος 27, 2005 #10 Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Μην γινει bye-bye το bybus ! Mα δεν θα πειραξει τιποτα απο το panel στην καλωδιοταινια θα κανει οτι ειναι να κανει.
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 #11 Απρίλιος 27, 2005 λοιπον οποιος εχει την ικανοτιτα να το κανει του στελνω την καλοδιοταινια μαζι με τα sleevs και ενα 5αευρο και πλιρομενα εξοδα αποστολης μεσο κουριερ για να μου την φτιαξη!!! :) :)
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 #13 Απρίλιος 27, 2005 :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Makis Hourdakis Απρίλιος 27, 2005 #15 Απρίλιος 27, 2005 Αμ το άλλο! Ασφάλιση για το ενδεχόμενο που κοπεί με το κοπίδι; Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ικανότητα βρε συ! Δεν ξέρω πώς είναι η συγκεκριμένη καλωδιοταινία αλλά αν είναι μια κοινη καλωδιοταινία σαν π.χ. τις IDE, τότε παίρνεις ένα κοπίδι, και κόβεις πολύ προσεκτικά τα "αυλάκια" ανάμεσα στα καλώδια. Μετά βάζεις από πάνω ό,τι προτιμάς... Sleeves, ταινία, θερμοσυστελόμενο... Προσωπικά πάντως θα έβαζα sleeves.
Sir_Builder Απρίλιος 27, 2005 Author #16 Απρίλιος 27, 2005 Aπο την creative το ξερω οτι μπορω να την βρω.Δεν θα εκανα τσαμπα post.Απο κανα μαγαζι Ελλαδα με αντικαταβολη ψαχνω γιατι δεν εχω και πιστωτικη καρτα.Το παραξενο ομως ειναι οτι δεν βλεπω καπου να εχουν κοπει τα καλωδια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.