Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα στην παρέα και περαστικά μας...Λοιπόν έχουμε κ λέμε..Αν όλα πάνε καλά και το καλοκαίρι ζούμε κ είμαστε υγιείς εχει να πέσει πολύ δουλεια..

Το δωμάτιο μου θα το κάνω ολική ανακατασκευή και θα γίνει Gaming Room/Studio...Θα μπεί ηχομόνωση σε ολο το δωμάτιο και led strips για κρυφό φωτισμό..

Σε κάποια σημεία θα μπεί ειδική γυψοσανίδα ηχομονωτική..Στα άλλα θα μπει η κλασική ηχομόνωση..

Led Strips λέω να βάλω της philips που έχουν και το τηλεχειρισμό με το κινητο..https://www.skroutz.gr/c/1618/ledstrips/m/78/Philips.html

Για ηχομόνωση δεν εχω δει κάτι ακομα αλλά εχω δει πολλών ειδών και ποιοτήτων..

Απο χρώμα δεν εχω αποφασίσει οριστικά αλλά  λέω για μάυρο με λίγο κόκκινο η λίγο απαλό γκρι..

Θα φτιάξω καινούργιο γραφείο ακριβώς όπως το θέλω για 2 pc..

Κάθε γνώμη είναι δεχτή...όποιος έχει κάνει το ίδιο στο σπίτι του θα ήθελα την γνώμη του...

Παίζει να έχω γεράσει*. Ένα γραφείο με ένα παράθυρο στο πλάι για να μην αισθάνομαι στην φυλακή είναι αρκετό.

Άντε και χωρο για ηχειάρες και ίσως 2χ2μ2 για καμία VR αλητεία.

*και να έχω μείνει πολύ καιρό σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα.

Καλή δύναμη...μιας και δεν έχω εμπειρία σε αυτά τα κόλπα.

On 23/3/2020 at 9:38 ΜΜ, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

Τι ακριβώς studio?

Μην φανταστείς τπτ τρελό..Απλά θα μοιάζει..δεν θα ειναι σαν δωμάτιο όπως θα ειναι τωρα..