spinalgr1990 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2020 κάθε φορά που ανοίγω έναν εξωτερικό σύνδεσμο από το facebook μέσα από το chrome μου το μπλοκάρει και δεν με αφήνει να το ανοίξω, συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό ? Ενώ με το firefox μου βγαίζει κουμπί μετάβασης στον εξωτερικό σύνδεσμο. Δειτέ εδώ και εδώ φωτογραφίες για να καταλάβετε καλύτερα τι ακριβώς εννοώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 22, 2020 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2020 μηπως εχει ενσωματωμενο adblock? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spinalgr1990 Μάρτιος 22, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2020 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος GoMaR έγραψε: μηπως εχει ενσωματωμενο adblock? ναι χρησιμοποιω το adguard. Oταν το κανω απενεργοποιηση ανοιγει απευθειας τα link . Τελικα αυτο φταιει. Απο την αλλη ομως θελω να το εχω ενεργοποιημενο ωστε να μην μου βγαζει διαφημισεις το facebook. edit : Τελικά έφταιγα το privacy filter Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 22, 2020 από spinalgr1990 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts